上一頁下一頁
發新話題

6/8晚[北蒲]CP即日來回巡察災區唱正K Party酒水車費全包(接受報名)

收藏  |  訂閱
1.4k  68.9k

貓貓請看
http://www.188channel.com/viewth ... 76063&extra=&page=8

引用:
原帖由 gtcx 於 2009-5-18 09:17 PM 發表 查看引用來源
吹夠50分至可以pm團長.......得幾日剩...我怕吹死都未夠......

又話新手團長會用msn contact......好心contact下啦, 帶我去見下世面啦
23(六)隻貓開飯冇團:smile_38: :smile_38:
27(三)團:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 gtcx 於 2009-5-18 09:17 PM 發表 查看引用來源
吹夠50分至可以pm團長.......得幾日剩...我怕吹死都未夠......

又話新手團長會用msn contact......好心contact下啦, 帶我去見下世面啦
周圍呃下post就有架啦!!!!

睡前又一推

我pm 唔到樓主呀!可否add 我:smile_13:

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-5-18 10:21 PM 發表 查看引用來源

周圍呃下post就有架啦!!!!
去第一版d link 每個打句"多謝師兄報告",轉頭又打句"tks c hing report"
15分鐘做一個round 好快就夠50分

引用:
原帖由 profox0101 於 2009-5-18 11:10 PM 發表 查看引用來源
你可以加msn個人資料那裡,團長回來會找你

引用:
原帖由 profox0101 於 2009-5-18 11:10 PM 發表 查看引用來源
你有冇性興想sn之後去唱k呀

夜姦一推~~

引用:
原帖由 四師(哼) 於 2009-5-18 11:51 PM 發表 查看引用來源
夜姦一推~~
姦姦姦姦姦姦姦姦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆