上一頁下一頁
發新話題

誠徵28-40歲0既男女朋友~you are welcome ^^[PART 10]

收藏  |  訂閱
1.5k  40.3k

引用:
原帖由 devil-sweety 於 28/5/2009 18:10 發表 查看引用來源

走動~:smile_o13: 走動~:smile_o13: 一下啦~:smile_30: 咁樣會無咁眼瞓0架啦~:smile_o10:
係尋晚睇波好攰~:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-5-28 06:16 PM 發表 查看引用來源

咁講係咪:如果有人騙你,你就會去害人...!!

講下咋,,有小天使係度同我講佛經,我d淚氣都無晒啦!@!!
只要有適當的開解就唔會有事啦

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 28/5/2009 06:26 PM 發表 查看引用來源
係尋晚睇波好攰~:smile_27: :smile_27:
小魔鬼要保重身體先好呀~:smile_o06: 唔好掛住睇波而搞到精神疲憊啊~:smile_42:

引用:
原帖由 devil-sweety 於 28/5/2009 18:37 發表 查看引用來源

小魔鬼要保重身體先好呀~:smile_o06: 唔好掛住睇波而搞到精神疲憊啊~:smile_42:
我經常都係咁~:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 道地烏龍茶 於 28/5/2009 06:30 PM 發表 查看引用來源

講下咋,,有小天使係度同我講佛經,我d淚氣都無晒啦!@!!
只要有適當的開解就唔會有事啦
小天使從來唔多覺烏龍大哥有戾氣啊~:smile_30:
而且小天使只係學人拋書包~ 烏龍大哥領悟能力高就真啦~  所謂「迷時師渡,悟時自渡」~:smile_40:
因此「他力」只是一個適當的開解,始終不及「自力」來徹底的開悟究竟啊~:smile_o06:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 28/5/2009 06:49 PM 發表 查看引用來源
我經常都係咁~:smile_27: :smile_27:
咁你又點會有精神工作啊~:smile_o16:  唔洗幾耐就真係由小魔鬼變成名副其實的啦~:smile_o08:

引用:
原帖由 devil-sweety 於 28/5/2009 18:58 發表 查看引用來源

咁你又點會有精神工作啊~:smile_o16:  唔洗幾耐就真係由小魔鬼變成名副其實的鬼啦~:smile_o08:
咁你將我變成大天使囉~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-5-28 06:55 PM 發表 查看引用來源

小天使從來唔多覺烏龍大哥有戾氣啊~:smile_30:
而且小天使只係學人拋書包~ 烏龍大哥領悟能力高就真啦~  所謂「迷時師渡,悟時自渡」~:smile_40:
因此「他力」只是一個適當的開解,始終不及 ...
都係小天使聰明!知道我所指既佛係講d咩,

引用:
原帖由 道地烏龍茶 於 28/5/2009 07:02 PM 發表 查看引用來源

都係小天使聰明!知道我所指既佛係講d咩,
兄妹同心而已~:smile_o06:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 28/5/2009 06:59 PM 發表 查看引用來源
咁你將我變成大天使囉~:smile_30: :smile_30:
點解小魔鬼想變大天使啊......:smile_41: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆