上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 易唔唔

收藏  |  訂閱
741  5.6k

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-6 03:29 PM 發表 查看引用來源

周圍hi....:smile_14: 烏jo呀......:smile_30: 要用滴路...洗手亦....:smile_30:
我有用1比99 ga:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 kevincyk 於 2009-4-6 03:32 PM 發表

只係返工忙dd啫~~
無邊度去~
我早排都係...:smile_42: 晚晚12點幾1點先走...一係就係屋企做到3,4點...:smile_42:
呢排好d...:smile_30: 今日預備早走天:smile_44: :smile_30:

引用:
原帖由 kevincyk 於 2009-4-6 03:33 PM 發表

敢你有無諗住閃人呢~~
茅......:smile_38: 今日老細唔向度.....反到反轉張枱為止:smile_38:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-6 03:34 PM 發表 查看引用來源

我早排都係...:smile_42: 晚晚12點幾1點先走...一係就係屋企做到3,4點...:smile_42:
呢排好d...:smile_30: 今日預備早走天:smile_44: :smile_30:
下~~你做咩架~~點解仲有得早走既~~又要敢夜先收工~~

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-4-6 03:33 PM 發表

我有用1比99 ga:smile_22: :smile_22:
:smile_30: 但係我冇喎....:smile_30:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-6 03:36 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: 但係我冇喎....:smile_30:
買返枝咪有lor~

引用:
原帖由 kevincyk 於 2009-4-6 03:35 PM 發表

下~~你做咩架~~點解仲有得早走既~~又要敢夜先收工~~
做supply chain...
早走...係因為....偷偷地:smile_44: .......夜先收工..係因為返工時間掛字反:smile_30:
其實因為做野要同美國work...佢地好鬼惡搞...:smile_39:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-6 03:39 PM 發表 查看引用來源

做supply chain...
早走...係因為....偷偷地:smile_44: .......夜先收工..係因為返工時間掛字反:smile_30:
其實因為做野要同美國work...佢地好鬼惡搞...:smile_39:
敢無法啦~~一同外國公司做野就一定會日夜倒轉~~

引用:
原帖由 kevincyk 於 2009-4-6 03:38 PM 發表

買返枝咪有lor~
大菌食細菌.....:smile_38:
你呢?返緊工?:smile_41:

引用:
原帖由 kevincyk 於 2009-4-6 03:40 PM 發表

敢無法啦~~一同外國公司做野就一定會日夜倒轉~~
係.....所以....如果再加埋month end呢d時間...更加唔使訓...成個人變左71....:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆