上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[77]

收藏  |  訂閱
742  6.9k

沖完涼爽晒

引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-3-29 12:22 AM 發表 查看引用來源
沖完涼爽晒
你又爽...........
你身有好多屎咩, 沖甘耐:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-3-29 12:25 AM 發表 查看引用來源

你又爽...........
你身有好多屎咩, 沖甘耐:smile_38: :smile_38:
妳又唔黎幫我刷背...緊係耐少少啦

引用:
原帖由 ching788 於 2009-3-29 12:20 AM 發表

呀媽話你搵邊位添
有冇叫你過主﹖ :smile_30:

引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-3-29 12:26 AM 發表 查看引用來源

妳又唔黎幫我刷背...緊係耐少少啦
我有特別新聞報告..........
又一迷幻少女, 唔知係咪盪開有條路, 今日係香港又迷盪過, 有無人可幫到佢呢, 報告完畢

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-3-29 12:27 AM 發表 查看引用來源

有冇叫你過主﹖ :smile_30:
甘有矛..........淨係話有D面善啫

引用:
原帖由 ching788 於 2009-3-29 12:29 AM 發表 查看引用來源

我有特別新聞報告..........
又一迷幻少女, 唔知係咪盪開有條路, 今日係香港又迷盪過, 有無人可幫到佢呢, 報告完畢
:smile_30: 唔係掛....又黎多鑊,尋晚果鑊都仲未笑完,今晚又黎多次:smile_03: :smile_03:

我訓啦, 各位..............GOOD NITE

引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-3-29 12:32 AM 發表 查看引用來源

:smile_30: 唔係掛....又黎多鑊,尋晚果鑊都仲未笑完,今晚又黎多次:smile_03: :smile_03:
真係喎。。。。。。10點令發生, 有排笑

引用:
原帖由 ching788 於 2009-3-29 12:33 AM 發表 查看引用來源
我訓啦, 各位..............GOOD NITE
早抖喇.....清清.....好夢:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆