上一頁下一頁
發新話題

160309代~♥♡雪國徵男女朋友♡♥~啟天回歸祝gerry回歸

收藏  |  訂閱
741  4.0k

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-3-20 11:19 發表 查看引用來源
都幾爽架...:smile_44:

朱朱明顯地已經上晒癮

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-3-20 11:34 發表 查看引用來源
你要放啲餌...自然有人送上門架!:smile_30:

咩餌呀, 講黎八掛一下

引用:
原帖由 Taylormade 於 2009-3-20 11:55 AM 發表 查看引用來源
做咗一個上午, 你地又去咗十幾版.....:smile_30:
我都爬左十幾層先巡到呢度咋~~~~:smile_27:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-3-20 12:05 PM 發表 查看引用來源

咩餌呀, 講黎八掛一下

5係豬餌就係羊餌架la~~!!

引用:
原帖由 nahchuen 於 2009-3-20 12:08 發表 查看引用來源
我都爬左十幾層先巡到呢度咋~~~~:smile_27:

俾其他人食gawo, 唔會咁簡單呀嘛?

引用:
原帖由 啟天 於 2009-3-20 12:05 PM 發表

咩餌呀, 講黎八掛一下

唔同 Target 用唔同餌架喎....例如龍躉要用游水蝦...泥鯭就你放舊屎落餌佢都食架..... :smile_30:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-3-20 12:04 PM 發表

朱朱明顯地已經上晒癮

我都係飲 high 左先會...

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-3-20 12:19 PM 發表 查看引用來源
唔同 Target 用唔同餌架喎....例如龍躉要用游水蝦...泥鯭就你放舊屎落餌佢都食架..... :smile_30:
係未架?:smile_14: 妳試過吊魚未ge~~~:smile_40:

引用:
原帖由 nahchuen 於 2009-3-20 12:27 PM 發表
係未架?:smile_14: 妳試過吊魚未ge~~~:smile_40:
Of course yes!:smile_34:唔信你去試下!:smile_38:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-3-20 12:28 PM 發表 查看引用來源
Of course yes!:smile_34:唔信你去試下!:smile_38:
點拿上手ar :smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆