上一頁下一頁
發新話題

0227, 0228 (全成團)有錢佬肚兜加光豬豬團...rmb450包酒店房,rmb250齋k [第二版]

收藏  |  訂閱
746  6.4k

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-2-26 11:08 AM 發表

都就食午飯啦,仲早~~~~:smile_39:
呵呵...差不多啦...未過十二點都叫早上..哈哈

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-2-26 11:11 AM 發表 查看引用來源

呵呵...差不多啦...未過十二點都叫早上..哈哈
團長既生活真係幸福呀:smile_34: 我都想有咁既生活呀:smile_22:

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-2-26 11:16 AM 發表

團長既生活真係幸福呀:smile_34: 我都想有咁既生活呀:smile_22:
我話朝早上個客度...先可以返下午姐...返到去,又要簽好多文件...唉...

高層即系高層!:smile_44:

單聲就得,真夠POWER:smile_34:

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-2-26 10:57 AM 發表 查看引用來源

再爆D仲好玩呀:smile_30:
再爆D好似好好多咁播~  

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-2-26 11:16 AM 發表 查看引用來源

咁你開團o米得囉!  

我一定支持架   

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-2-26 11:30 AM 發表
單聲就得,真夠POWER:smile_34:
甘我post係對外架嘛...唔出去見客...食屎都似,唔通下下叫個客入公司咩..

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-2-26 11:38 AM 發表 查看引用來源

甘我post係對外架嘛...唔出去見客...食屎都似,唔通下下叫個客入公司咩..
叫客上自己個Showroom、仲多野傾啦!  

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-2-26 11:38 AM 發表 查看引用來源

去仁K咁有冇得當係ENTERTAINMENT FEE呀?:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆