上一頁下一頁
發新話題

山區徵友.....第 100 + 45回 恭喜發財篇

收藏  |  訂閱
763  5.1k

早晨珊珊,元宵前夕的早上向你問好。

山山..早晨:smile_38: :smile_38: 妳去左邊:smile_14:

引用:
原帖由 tin170 於 2009-2-9 10:29 AM 發表 查看引用來源
山山..早晨:smile_38: :smile_38: 妳去左邊:smile_14:
上呼吸道感染呀..:smile_42:

啊珊......你終於返嚟睇鋪啦:smile_34:

傷風,又稱感冒或普通感冒,醫學上稱為急性上呼吸道感染或急性鼻咽炎,是一種輕微的上呼吸道(鼻及喉部)病毒性感染。症狀有打噴嚏、抽鼻涕、流鼻水、鼻塞、喉部痕癢、痛或有痰、咳嗽、頭痛及疲倦。

:smile_27: 就係今朝起身...三個乞痴....o甘就傷風啦

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-2-9 09:39 PM 發表 查看引用來源
啊珊......你終於返嚟睇鋪啦:smile_34:
唔再開啦...都無人既....開 msn 算啦....下次唔見我....msn搵我啦 :smile_13:

引用:
原帖由 熊貓眼巨乳 於 2009-2-7 06:20 PM 發表 查看引用來源
山山.....好9唔見呀...:smile_34:
恭喜發財:smile_40:
新年快樂

引用:
原帖由 半全場 於 2009-2-6 07:57 PM 發表 查看引用來源
傻貓
hihi ~ :smile_15:

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2009-2-9 09:41 PM 發表 查看引用來源

唔再開啦...都無人既....開 msn 算啦....下次唔見我....msn搵我啦 :smile_13:
日日都震妳:smile_40:

引用:
原帖由 judau 於 2009-2-9 09:44 PM 發表 查看引用來源

日日都震妳:smile_40:
幾點呀..唔好太夜wo :smile_29:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆