上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)10

收藏  |  訂閱
726  18.4k

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-15 12:21 PM 發表 查看引用來源

billy早呀, 我收到張name card啦, 唔該晒:smile_40:
仲好近我添
唔駛客氣,希望幫到你.............

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-12-15 12:22 PM 發表 查看引用來源

咩黎架
壽司折扣卡, 你要唔..............:smile_04:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-15 12:17 發表 查看引用來源

呢個係版規, 其實我都唔明點解你可以黎:smile_41: :smile_30:
不如改左頭版d規則啦, 唔係比人話大細超:smile_34:
我贊成版規需要修定,但係希望大家唔好因為我唔係單身趕我走
我都想識多d朋友:smile_13:

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-12-15 12:21 PM 發表 查看引用來源

唔通依家趕番我出去:smile_24:
唔係單身都可以識朋友
唔關唔係單身可唔可以識朋友事啦...只不過...我怕我帶個朋友仔o黎...
好似明知固犯咁...所以要問清楚姐:smile_13:
費事我同你都比人話啦:smile_30: 多d人玩幾時都開心d 架啦:smile_34:

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2008-12-15 12:28 發表 查看引用來源

壽司折扣卡, 你要唔..............:smile_04:
邊間,有唔介意:smile_30:

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2008-12-15 12:28 發表

我要.我要:smile_38: :smile_04:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-15 12:30 發表 查看引用來源

唔關唔係單身可唔可以識朋友事啦...只不過...我怕我帶個朋友仔o黎...
好似明知固犯咁...所以要問清楚姐:smile_13:
費事我同你都比人話啦:smile_30: 多d人玩幾時都開心d 架啦:smile_34:
我已經做左唔合版規既先河,睇下66點睇

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-12-15 12:34 發表

我已經做左唔合版規既先河,睇下66點睇
開埠以黎首宗:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-15 12:35 發表 查看引用來源

開埠以黎首宗:smile_30: :smile_30:
係呀,原本以為俾人趕走:smile_13:
但估唔到俾人接納左:smile_30:

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-12-15 12:37 發表

係呀,原本以為俾人趕走:smile_13:
但估唔到俾人接納左:smile_30:
我地話要billy/ccl 吾見左:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆