上一頁下一頁
發新話題

花 1004

收藏  |  訂閱
741  5.2k

引用:
原帖由 winfishing 於 2008-12-2 05:11 PM 發表 查看引用來源
我只係正正經經打過三年工 重要系每年一間 未遇過惡老細和上司 只遇見妒嫉我既男同事 但我知自己和花花一样咁醒目 使乜驚佢 ,只𣎴過小時候成日被D親戚睇小 我所以細細個己發誓:sm ...
咁我又無你咁激..... 我過左膽氣就無事.....:smile_13:

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-12-2 05:12 PM 發表 查看引用來源
佢真係好勁o架..... 行路都浪o下浪o下:smile_30:
冇用丫 , 冇人欣賞 , 唯有對鏡自憐 :smile_30:

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2008-12-2 05:06 PM 發表 查看引用來源
睇你個樣有 D 口水想流出來的 :smile_30:
對住花花至會:smile_47:

引用:
原帖由 winfishing 於 2008-12-2 05:13 PM 發表 查看引用來源
咁更加吾使驚佢 :smile_46:
等佢去洗手間時發桶水入去

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-12-2 05:13 PM 發表 查看引用來源
咁你星期六改去第二樹丫
仲要唔係打邊爐 :smile_30: 我怕星期日流鼻 BLOOD :smile_30:

引用:
原帖由 winfishing 於 2008-12-2 05:13 PM 發表 查看引用來源
咁更加吾使驚佢 :smile_46:
我唔會驚佢, 只係覺得大家有大家各自做野, 但唔好做 d 小動作影響人, 佢成日擲野, 真係好煩:smile_39:

引用:
原帖由 winfishing 於 2008-12-2 05:14 PM 發表 查看引用來源
對住花花至會:smile_47:
喊濕仔 :smile_38:

引用:
原帖由 也許不易 於 2008-12-2 05:13 PM 發表 查看引用來源

你大鼻啦.........依個名好唔好:smile_30:
但人地唔知你係男定女 wor :smile_40:

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-12-2 05:15 PM 發表 查看引用來源
我唔會驚佢, 只係覺得大家有大家各自做野, 但唔好做 d 小動作影響人, 佢成日擲野, 真係好煩:smile_39:
妳而家咁得閒既 , 果百幾萬搞掂喇 :smile_41:

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2008-12-2 05:14 PM 發表 查看引用來源
冇用丫 , 冇人欣賞 , 唯有對鏡自憐 :smile_30:
都唔知佢典搭地鐵......... d 男人對眼都唔知望冰度好:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆