上一頁下一頁
發新話題

分享 : 我點樣征服超級保守的GF

收藏  |  訂閱
792  140.8k

引用:
原帖由 s_hendry 於 2009-2-6 04:04 PM 發表
你諗下,等左咁耐,日日都想造愛,女友唔比,有時真係想喊,有一日識到sp,佢肯同你造,有個女人同你造喎,仲要幾靚,又幾鍾意你,佢又唔係要做你女友。男人點抗拒。
等左咁耐都唔得,想放棄好正常:smile_42:

引用:
原帖由 s_hendry 於 2009-2-6 04:30 PM 發表
衰,當然可以咁講。但係那時,日日打jj,真係打到想喊,做咩要咁慘,年青力壯,最fit時,卻無得造。
係囉....會心諗:我做錯D乜呢?點解呢D咁正常ge野都唔輪到我?

引用:
原帖由 Boynightout 於 2009-2-7 07:33 AM 發表 查看引用來源

比心機令佢舒服,到時佢求你呀
未必架....一D保守既女仔
佢地寧願唔要,都唔會主動求你

引用:
原帖由 Boynightout 於 2009-2-7 07:35 AM 發表 查看引用來源

係facebook整返個"我GF好保守"group都得:smile_30:
好似真係有呢group架喎..........

引用:
原帖由 Boynightout 於 2009-2-7 07:34 AM 發表 查看引用來源

真係好可惜.....
係極之可惜..........

引用:
原帖由 Boynightout 於 2009-2-7 07:45 AM 發表 查看引用來源

係囉....會心諗:我做錯D乜呢?點解呢D咁正常ge野都唔輪到我?
可能你前世做錯左事........

引用:
原帖由 Boynightout 於 2008-11-1 01:53 發表 查看引用來源
大家好, 小弟做o左半年CD-ROM, 一直都想分享下我的故事, o岩o岩考完期中試, 有時間打lu....好長, 希望大家支持啦
我寫呢篇分享的另一個原因, 係想睇下有冇高手指點, 教下我點樣攻破埋最後一座城池. 多多指教!
...
c兄......其實你係可以非常easy咁攻破埋最後一座城池....你只需要用一個十分容易的方法是.........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................兩個字...........結婚囉 ...嘻嘻

引用:
原帖由 big_student 於 2009-2-8 04:25 PM 發表

未必架....一D保守既女仔
佢地寧願唔要,都唔會主動求你
我女朋友其實好中意SEX,結左婚佢應該會主動D...

引用:
原帖由 big_student 於 2009-2-8 04:25 PM 發表

好似真係有呢group架喎..........
唔join得喎....顏面何存!?

引用:
原帖由 big_student 於 2009-2-8 04:27 PM 發表

可能你前世做錯左事........
但我今世都做左好多好事喎:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆