上一頁下一頁
發新話題

續秋郊遊記 (下文剛寫完,見第1頁,細節日後再編輯)

收藏  |  訂閱
584  66.9k

引用:
原帖由 九重天 於 2008-10-7 12:21 AM 發表 查看引用來源
我有一次去行山,見到水澗,也同你一樣'莫光豬'跳落去,感覺係怪怪地,可能第一次,好似怕比人見到咁,但係非常剌激,浸左20min左右,越浸越凍,你會唔會?嗰時有31度左右,但d水仍然好冷,之後太凍,光豬曬左一陣,我覺得曬 ...
上個月天氣都幾熱,但溪水就好清涼,我地3個玩左好耐都冇人路過算係好彩la

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-6 02:04 AM 發表

我大你5年啦,只要有交流都唔怕唔岩channel既
呢度有唔少細路成日問我要相要剩,問我著乜野衫等等唔關事既無謂野,我都唔答佢地架

上次去浪茄已經見個亭起好
無法啦個灘實在太靚,都幾中意行果段
我d同事都係中 ...
搵日去撞下妳先

3個?:smile_41: 2男1女:smile_41:
我去那個清到見底,d水好凍,唔知点解??
我光豬超過2hr,鬼影都無隻呀,,,我平時2丁友去行山

以前去露營, 除晒衫褲咁訓
點知 , 有警察經過 , 睇下我地,
嚇到邊條褲係我都吾知呀:')

引用:
原帖由 九重天 於 2008-10-7 12:40 AM 發表 查看引用來源
3個?:smile_41: 2男1女:smile_41:
我去那個清到見底,d水好凍,唔知点解??
我光豬超過2hr,鬼影都無隻呀,,,我平時2丁友去行山
yup 成日都冇人路經果度,可能唔係主要路線啦
好得意有時跑山唔係一個人遇唔到,一見就見幾班人行過,可能d人擇日子行

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-7 09:40 AM 發表 查看引用來源

yup 成日都冇人路經果度,可能唔係主要路線啦
好得意有時跑山唔係一個人遇唔到,一見就見幾班人行過,可能d人擇日子行
我揾日假期後1-2日先去行山,就肯定無人
行山好奇怪,一係無人,一係就成山都係人

無孔乳環 set 到權限255 咁我新手咪唔使睇。

引用:
原帖由 lishiukeung 於 2008-10-7 06:20 PM 發表 查看引用來源
無孔乳環 set 到權限255 咁我新手咪唔使睇。
唔係我set,係版主set架
點解你成日講野咁怪既,經常有要求但又唔自己開thread,再係咁以後唔應你la

咁我係新手ma, 包括性經驗又少,我開thread ,好多人xyz我 啦。

引用:
原帖由 lishiukeung 於 2008-10-7 06:31 PM 發表 查看引用來源
咁我係新手ma, 包括性經驗又少,我開thread ,好多人xyz我 啦。
你想要相,睇人地d相,自己開thread la
成日係我thread灌水,又唔係交流好令人討厭,似返個男人好唔好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆