上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 2 (updated on 12/9 & 加相 p.51)

收藏  |  訂閱
860  96.5k

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-10 04:14 PM 發表 查看引用來源

唔使啦!
\
係到出第三隻腳:smile_35:

都唔係丫....有的話都幾勁....哈哈..不過係怕似雞腳(鳳爪)甘姐.

引用:
原帖由 不動明皇 於 2008-9-10 04:16 PM 發表 查看引用來源
FION...甘姐係FREEMAN係同你同一公司喇?!
係呀!不過完全唔同樓層。

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-10 04:22 PM 發表 查看引用來源

可能你著d衫返公司
俾人估到你掛

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-10 04:22 PM 發表 查看引用來源

哈哈~~之前我都試過..不過係比果FD知道左係我....哈哈

引用:
原帖由 MLKVM 於 2008-9-10 04:16 PM 發表 查看引用來源

我都係咁話-_-.
c hing, 你個 pm 用得未呀?

引用:

咁唔怪得有機會俾 freeman 估到喇,遲d問人 get 番你 email 詳細d問你點被人破解到先 x]

引用:
原帖由 MLKVM 於 2008-9-10 04:26 PM 發表 查看引用來源

咁唔怪得有機會俾 freeman 估到喇,遲d問人 get 番你 email 詳細d問你點被人破解到先 x]
唔好話你,我都好想知。我問佢,佢又話忙有會開,話今晚on-line 先講。問佢幾點on-line, 佢只係答咗一句「三更半夜」!吹脹!:smile_45:

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-10 04:35 PM 發表 查看引用來源

唔好話你,我都好想知。我問佢,佢又話忙有會開,話今晚on-line 先講。問佢幾點on-line, 佢只係答咗一句「三更半夜」!吹脹!:smile_45:
哈哈哈..佢就係想你係「三更半夜」 吹脹佢LOR.....

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-10 04:35 PM 發表 查看引用來源

我諗可能有d相佢認得你d 衫,加上如果你係靚女,唔難吸引到人地留意你,你咁高再加高跟鞋,男人見到咁高既索女應該會有印象記得。不過都係等佢開估喇,哈哈,你知道答案可唔可以講我知

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆