上一頁下一頁
發新話題

30/8 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(380人仔)

收藏  |  訂閱
749  13.0k

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-8-28 03:43 PM 發表
快d回多d貼啦!五十分,好快姐!:smile_30: :smile_30:
梗係啦。
你又話做vip, 幾多分先係?

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-8-28 03:40 PM 發表

你幫我做反個工作証, 我就放過你啦!!!!!!
馬上整俾你!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 CoreTale 於 2008-8-28 03:42 PM 發表

我新手黎架。
新手點報名?:smile_13:
請到各區政務署索取申請表格~~~

引用:
原帖由 CoreTale 於 2008-8-28 03:44 PM 發表

梗係啦。
你又話做vip, 幾多分先係?
三千分!:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 CoreTale 於 2008-8-28 03:43 PM 發表

風雲大師兄係邊個呀?
秦霜
步驚雲
聶風
天霜拳~~~

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-8-28 03:45 PM 發表

三千分!:smile_34: :smile_34: :smile_34:
好快姐。

引用:
原帖由 CoreTale 於 2008-8-28 03:42 PM 發表

我新手黎架。
新手點報名?:smile_13:
大c兄, 過多幾日, 你就新手變老手架啦, 一日大c兄, 永遠都係大c兄!!!!!!!

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-28 03:45 PM 發表
無理由既。
我頭先先去完政務署, 我入去一拍枱就話明要參加30/8 copy 團, $380大鐵倉, 佢地話唔係政務署報名既。:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-28 03:45 PM 發表
我想問盤c兄, 渠務署請唔請人呀, 我精通通渠架, 老底有幾多呀, 我想申請呀!!!!!

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-8-28 03:47 PM 發表

大c兄, 過多幾日, 你就新手變老手架啦, 一日大c兄, 永遠都係大c兄!!!!!!!
你先係大師兄
射住射住

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆