上一頁下一頁
發新話題

濃西飯堂客串沙灣仁K遊記包包(有相,加強版22張相,未成年人士止步)

收藏  |  訂閱
898  77.6k

引用:
原帖由 joe1085hk 於 2008-8-6 06:52 PM 發表
好嘢
真係睇到人流鼻血:smile_38:
支持一分:smile_38:

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-8-7 09:01 AM 發表

期望貼到更多相片:smile_38:
早你個晨呀~大俠~~~

引用:
原帖由 lshhyok 於 2008-8-6 07:03 PM 發表
最好飲:意大利公牛酒. 吮粉紅仁奶(沙灣甜品). 石頭鱼二奶湯
最好吃:王游蟹,鱼皮,蒸水鱼.皮旦乳猪.王骨鱼(吃不下.太飽)
最吹水:胡鬚仔,長空,財財
最好講埋你係邊位...:smile_30:

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-8-6 09:13 PM 發表

我都被人讚........不過,唔好意思

你係邊位呢
我都想知佢係邊位:smile_34:

引用:
原帖由 leung0206 於 2008-8-6 09:19 PM 發表
我係成年人............可以推:smile_34:
後生仔...大力推啦:smile_38:

wow...worth to push la...more!!!

引用:
原帖由 k_kjj 於 2008-8-7 01:04 AM 發表
沙灣令人回味無窮:smile_30: :smile_30:
你試過咩好野甘好味:smile_30:

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2008-8-7 01:12 AM 發表
第1條女好正咁BOR,支持下,心郁郁帶埋我去:smile_43:
:smile_45: 我都等緊你帶去....

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-8-7 01:29 AM 發表
支持有相報告, 一個字, 正!!!!!!!!!!!!!!:smile_30: :smile_30:
支持有文字回復....一隻字”好”:smile_38:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-7 01:31 AM 發表
下次要換下style啦~~~:smile_30:  
甘揚.....因住長空打你雀仔:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆