上一頁下一頁
發新話題

沉船記

收藏  |  訂閱
802  76.3k

引用:
原帖由 小天使魔鬼 於 2008-10-27 02:41 PM 發表 查看引用來源
我好用心機咁睇晒你地既post:smile_13:
亦都睇到ching係真心寫出來的:smile_40:
都唔知講咩好:smile_27: :smile_27:
我係人地老婆,睇完好感慨:smile_39: :smile_39:

做人老婆真係難,我自問樣靚身材正,平 ...
如果有似妳咁好的太太,
又真係唔應該出去玩

引用:
原帖由 小天使魔鬼 於 2008-10-27 11:30 PM 發表 查看引用來源

師兄,

你可以話我睇得灰,我都問過自己可唔可以隻眼開隻眼閉:smile_13:原來個答案係唔得呀....除非我呢世都唔知,咁我仲可以當自己係一個幸福既女人:smile_39:
我講既係真的無講大話亦都無必要講大話,但男人 ...
請各位姊妹不要想着要將自己跟歡場的專業人仕一較高下, 只需做回一個老婆應有的本份便成. 溫柔體貼是最重要, 你對老公好, 老公有眼睇嘅. 男人沉船,性行為不會是主因, 通常同一個人做愛最暢快係第二或三次做, 之後新鮮感已失, 還一起的話係有feel 先會.

讚成要盡量小心, 老婆唔知道,就可以3 win, 否則就六國大封相.

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-10-27 01:09 AM 發表 查看引用來源

你自己讲野都矛盾啦...
知你有家室.仲有得卑你患得患失既恋爱感觉既..
就两种结果..
一系要人.一系要钱.....
係呀, 過一段時間,到煩惱比快樂多的話就要分開啦, 我唔讚成拖泥帶水, 緣份到或緣盡自己係感覺到嘅, 隨心去做吧!

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-10-28 03:34 AM 發表 查看引用來源

真系要你钱果阵..
有边有你沉啊....
要你钱果阵你都未必可以卑到啦.................
所以女人都系要独立点....
千其唔好靠男人...
男人没有& ...
我都同意有不少衰男人(不止在歡場), 所以姊妹們係要帶眼識人, 防犯愛情騙子.

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-10-28 03:28 AM 發表 查看引用來源

男人就系O甘架...
唔好以为做人二奶就O甘好受噶...
明明知道唔可以去爱..但系个男人真系又求又跪既...
换做系你,你又会点去做先...女人有感情架...
想忘记又偏偏&# ...
我好明白第三者的無奈, 開始時其實雙方都不由自主, 真係答唔出點解開始, 但激情過後都要為自己設想, 如你想走, 他不應咁自私係要留你.

引用:
原帖由 1880 於 2008-10-28 02:46 AM 發表 查看引用來源

師妹:
你老公知唔知被你發現左?
知道左重唔重視你呀?
佢係玩玩下定上左身呢?
如果佢知錯又重視你,算吧喇,男人點會冇玩過呀,
依家你最痛苦係你知道左,唔通真係去溝仔甘儍咩:smile_41: :smile_41: :smile_41: ...
佢又未至於有野因為無証無據男人又點會認,將心比己如果我係男人都唔會認:smile_44:
我只係近排(2-3星期既事)無意中發現佢經常睇141網,我有問佢佢當然唔認有去過,
來來去去都係一般大路既解釋:smile_45: :smile_45:係性板睇得多先發現原來好多男人都係咁上下解釋:smile_45: :smile_45:
佢有重視我因為我立場好強硬講到明唔會隻眼開隻眼閉,講真如果要我當無野唔係唔得只係我愛佢有限啦,
至於話佢係玩玩下定上左身.....我都SURE佢無上身既就算真係有去都唔多,因為睇返D時間近排攪得好密,
依家最痛苦係我知道左之後唔係想溝仔,而係我仲傻下傻下以為自己幾幸福:smile_39: :smile_39:
傻下傻下以為佢幾錫我:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-10-28 03:28 AM 發表 查看引用來源

男人就系O甘架...
唔好以为做人二奶就O甘好受噶...
明明知道唔可以去爱..但系个男人真系又求又跪既...
换做系你,你又会点去做先...女人有感情架...
想忘记又偏偏&# ...
講真,如果比我選擇我都一定係要做大婆,
起碼真係名正言順,做29係對與錯呢個問題唔講住因為大家立場唔同,
如果你真係愛佢個人而唔係愛佢D錢既話我相信你同佢一齊都唔會開心,
女人青春有限,如果我係你既話我會放生自己出去,只要由外至內做好自己一定有好男人欣賞的
唔好晒自己時間呀,你諗下啦比佢咁樣拖拉,你仲有幾多本錢(青春)去同佢玩呢?!

引用:
原帖由 keekeung 於 2008-10-28 09:51 AM 發表 查看引用來源

如果有似妳咁好的太太,
又真係唔應該出去玩
都有衰野既不過唔多:smile_44:

引用:
原帖由 foresthill 於 2008-10-28 10:32 AM 發表 查看引用來源

請各位姊妹不要想着要將自己跟歡場的專業人仕一較高下, 只需做回一個老婆應有的本份便成. 溫柔體貼是最重要, 你對老公好, 老公有眼睇嘅. 男人沉船,性行為不會是主因, 通常同一個人做愛最暢快係第二或 ...
師兄

女人唔壞,男人唔愛呀:smile_38: :smile_38:
做回一個老婆應有的本份便成. 溫柔體貼......我有90%時間係咁:smile_13:
另外果10%時間係將自己野性去表現出來......衣著打辦性感,出街要有收市率等等:smile_44:

已婚男人大部份想個老婆安份...............個女人.行出來普通唔緊要整齊便OK,會大安指意的.
太安份佢就唔會緊架啦有時都要比D無形壓力比佢,對住男人要收放...對不對?????????

引用:
原帖由 小天使魔鬼 於 2008-10-28 11:52 AM 發表 查看引用來源

師兄

女人唔壞,男人唔愛呀:smile_38: :smile_38:
做回一個老婆應有的本份便成. 溫柔體貼......我有90%時間係咁:smile_13:
另外果10%時間係將自己野性去表現出來......衣著打辦性感,出街要有收市率等等: ...
我覺得唔係咁囉,如果你同佢拍緊拖咁呢d收收放放可能會留得住佢的,
但佢娶得你,我覺得佢需要的會係一個明白佢的老婆,咁就夠喇.. 當然靚老婆就sure開心d啦,起碼唔係拖c9出街..
我都唔知點講,總之"女人唔壞,男人唔愛"呢句野,我作為已婚男仕,就真係唔會想我老婆比d咁樣的感覺我囉..:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆