上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  140.0k

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-29 02:15 PM 發表
各位,

唔好問我,點解有左GF都仍然落CLUB蒲 !
其實我呢個習慣,好難一朝一夕即刻改到......但我希望我為左佢,可以慢慢改變啦 !
因為我依家知道我個心向左邊度......

SAM 字
i think is all your boss's fault, to make any change, i think you have to change your boss first

回覆 535# 的帖子

樓主要重拾心情啊

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-29 02:15 PM 發表
各位,

唔好問我,點解有左GF都仍然落CLUB蒲 !
其實我呢個習慣,好難一朝一夕即刻改到......但我希望我為左佢,可以慢慢改變啦 !
因為我依家知道我個心向左邊度......

SAM 字
繼續加油 !!!

大家好呀 !

我叫Jessie就係Sam哥口中所講果個傻BB呀。

Sam哥而家訓左呀,佢呢兩日真係好倦又唔開心。我無乜野做到,唯有靜靜地坐係佢身邊啦。

而家候Sam哥訓左,我偷偷地用佢部電腦上網啦。he he !

今晚,我一口氣睇晒Sam哥成個Post,個傻佬真係好似寫日記咁將所有發生既事,都寫晒落去和!睇到好Touching,好開心,有d仲好搞笑添,仲有個傻佬真係好鬼死咸濕呀。ha ha ha !

你地可能都好想問我,點解我會愛上身邊呢個男人?其實連我自己都唔知點解,呢個傻佬又唔係靚仔過人,仲肥肥地。但係都唔記得由幾時開始,每日都好想見到佢,每次收到Order要同佢一齊出Trip,就會好鬼死開心,因為差不多廿四小時都可以見到佢。可能係緣份啦。

係同Sam哥一齊之前,我都拍過幾次拖,有d仲好鬼死靚仔添。但係只有同Sam哥一齊先有果種戀愛既感覺。

我知道你一定會問我,會唔會介意Sam哥去夜總會? 坦白講,有邊個女人會唔介意,自己身邊既男人去滾。但係我知道Sam哥而家個心係向住我就算啦,而且我肯定知道Sam哥同果d女人純粹係肉體交易,一定唔會鍾意佢地,因為Sam哥曾經講過:d女人連感情都可以賣既,絕對唔值得愛。

你地唔駛擔心Sam哥嫁,佢聽朝訓醒就會無事嫁啦,佢就係一個咁堅強既人黎嫁。he he !

好啦唔講住啦,唔好嘈醒個傻佬呀。

Bye Bye !

有機會我會再鼠上黎嫁。

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-29 05:55 PM 發表
Agnes 多謝你支持 ! :smile_35:
唔駛客氣 !!!

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-30 01:55 AM 發表
Update 30 May 2008

今晚心情異常沉重,重得好似有一噸石頭,壓在心頭......因為我剛剛下了命令,送走了一隻陪伴了我和家人,15年的小狗兒......

滿以為曾經死過番生,可以看透生死,甚至超脫生死......但原來 ...
真係好感人呢 .....女朋友仔一定好開心姐 !!!
而狗狗嗰邊.....節哀順變呀 !!!!

引用:
原帖由 jessiensam2008 於 2008-5-31 01:31 AM 發表
大家好呀 !

我叫Jessie呀 ,就係Sam哥口中所講果個傻BB呀。

Sam哥而家訓左呀,佢呢兩日真係好倦又唔開心。我無乜野做到,唯有靜靜地坐係佢身邊啦。

而家候Sam哥訓左,我偷偷地用佢部電腦上網啦。he he  ...
恭喜你找到你嘅最愛呢 !!!

引用:
原帖由 jessiensam2008 於 2008-5-31 01:31 AM 發表
大家好呀 !

我叫Jessie呀 ,就係Sam哥口中所講果個傻BB呀。

而家候Sam哥訓左,我偷偷地用佢部電腦上網啦。he he !

...
估唔到女主角都上埋黎喎

事發時間5月30號地點韓國
5月29號到左韓國同工廠開會,開左一日會
尋日工廠安排左個導遊帶我遊覽,佢都識講幾多中文既韓國人,唔算靚仔但又幾瀟灑果種
佢開車帶我遊覽左韓國既名勝食韓國菜,到夜晚又係去左飲下0野,已經好攰,叫佢送我回酒店,佢都好有風度又幾風趣架
返到酒店佢問我係咪好攰,佢話不如由佢同我按摩下,佢自己話學過按摩,的確按得我好舒服手勢極好
出事啦!過程中我妹妹不停出水,面紅耳熱自己發姣添
我於是伸手將胸圍背扣解開,心諗唔知佢明唔明,其實已經知道自己頂唔順,想佢乜我
佢既手勢真係好正,愛撫既手勢仲正,雙手既溫柔又識得控制力度,我兩粒乳頭都已經好硬好凸
我已經任由佢既擺佈,全身赤裸裸
佢唔止手勢好,連條舌頭都好犀利
我既敏感點都比佢既舌頭遍遊,而且佢真係好識調情
連我最私穩果兩點,g點同c點都比佢舔得好舒服
由其個c眼位,佢好慢好慢好有耐性咁舔
我已經頂唔順,等緊佢既進襲,佢好識控制節奏
終於最後由佢全主動向我侵襲,全個過程好舒服
佢話會等我訓著後才離開!講真我覺得佢似鴨多過係導遊囉...........
我而家仲係酒店,正等緊佢黎送我去機場.............
講到呢度我都係時候沖涼換衫啦!要準備去機場啦!
拜拜啦............:smile_15:

係呀!我今日唔係返香港架,有時間我會上黎探你地架啦
各位街坊保重啦...........
拜拜!cu.........:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆