上一頁下一頁
發新話題

預告: 25/10(六) 蒲俠天生日CP主場disco狂歡大派對 (稍後出新POST)

收藏  |  訂閱
763  21.5k

引用:
原帖由 7boy04 於 2008-8-25 02:35 PM 發表
我去的女性朋友大多單身
呵呵. 有計~:smile_30:

引用:
原帖由 7boy04 於 2008-8-25 02:34 PM 發表
:smile_44: 幾時有相睇..可以send返比我嗎?
唔send呀...吹呀~~:smile_34:

ps...下星期自己入我空間睇啦....(weekend叫條女幫我放上去)

引用:
原帖由 7boy04 於 2008-8-25 02:35 PM 發表
我去的女性朋友大多單身
好少見七哥你咁多女...哈哈.....(雖然我有得睇冇得溝:smile_45: )

PARTY就係要咁多女先好玩的

引用:
原帖由 ymnss 於 2008-8-25 05:28 PM 發表

係喎阿天!!!我應該都好多相係你道....:smile_34:
都係果句...下星期初去我空間慢慢睇...:smile_38:

引用:
原帖由 ymnss 於 2008-8-25 05:28 PM 發表

係喎阿天!!!我應該都好多相係你道....:smile_34:
高生....下一次見你就係我生日喇...(26/10搞)...:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-8-25 13:24 發表

如果招呼不周..多多包含.....雖然你怕羞左DD....但都見你玩得幾投入...(果晚好多女仔單身..叫你聊你又唔聊:smile_30

PS.真心希望下次見到你來
天哥早, 呢個星期有冇新團開呀

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-8-26 02:43 AM 發表

都係果句...下星期初去我空間慢慢睇...:smile_38:
我都想要我既相=.=
不過希望唔好係你空間見到:smile_27:

引用:
原帖由 冷傷風 於 2008-8-26 11:37 AM 發表

我都想要我既相=.=
不過希望唔好係你空間見到:smile_27:
咁又係..你0係我度果D相全部都.......:smile_47:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-26 10:05 AM 發表

天哥早, 呢個星期有冇新團開呀
冇喎....冇咁快...而家唔會搞得咁密:smile_35:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-8-26 07:38 PM 發表

冇喎....冇咁快...而家唔會搞得咁密:smile_35:
唔好把我的相~~你明啦:smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆