上一頁下一頁
發新話題

咀咀常x團

收藏  |  訂閱
1.3k  26.8k

引用:
原帖由 louises 於 2008-5-24 12:22 PM 發表
推呀~推呀, 就出發囉, 你地就好啦:smile_13:
記住帶埋老費嗰3大規條去呀, 實無衰:smile_04:  
thx................

話時話, 可唔可以影d無人既硬件相睇吓, 因為嗰邊寫明去咀咀既高級場, 但我睇佢地d相, 個環境就真係一般般, 咁都叫高級場, 咁唔知佢地既低級場標準係唔係企喺士多門口對住部機唱歌呢:smile_27:

引用:
原帖由 louises 於 2008-5-24 12:28 PM 發表
話時話, 可唔可以影d無人既硬件相睇吓, 因為嗰邊寫明去咀咀既高級場, 但我睇佢地d相, 個環境就真係一般般, 咁都叫高級場, 咁唔知佢地既低級場標準係唔係企喺士多門口對住部機唱歌呢:smile_27:
映個場無問題
下次post出黎俾你睇啦

咀咀如果無記錯, 連沙尾都應該得番六七間左右
最新既就係我今日去個間

訓醒推一推.......:smile_30:

引用:
原帖由 boringegg 於 2008-5-24 12:07 PM 發表
如果係去.. 你o地會幾點去... 係邊到等呀?
八點幾會到k 場
如果識路既, 係k 等
個場好易去
皇崗打的都係十分鐘左右
係門口落

回覆 555# 的帖子

唔去都推一推,艾雲兄,玩得開心 d :smile_40:

引用:
原帖由 louises 於 2008-5-24 12:18 PM 發表

貴州陶華碧既"老干媽"辣椒醬的確係依家全國最出名既醬料之一, 但"老干媽"此名詞並非佢首創, 佢1989先至開餐廳, 1996年先訂名為"老干媽" 辣醬.
而"老干媽蒜苗臘肉"此菜名由來已久, 應係毛主席在生時已有, 當時之"老 ...
嚇得我,
幾驚琴晚用錯嚴刑,研究研究嘛

引用:
原帖由 louises 於 2008-5-24 12:28 PM 發表
咀咀既高級場
妖!都話咀咀既高級(裝修)場咯,亦限於咀咀內,你識唔識字架
常樂同四射都係工業區內廠厦改裝,
區內幾間裝修都差不多,好似同一個裝修佬甘

上沙風尚,水圍金玉皇朝
mm有晚裝,入房會敬禮,上枱轉便衣,唔揀果D都say thank you
中段有人送熱辣辣毛巾,咀咀無一間有
(唔準捉字蚤 )

優点:平、近、快、IA級風險

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-24 01:01 PM 發表

咀咀既高級場
妖!都話咀咀既高級(裝修)場咯,亦限於咀咀內,你識唔識字架
常樂同四射都係工業區內廠厦改裝,
區內幾間裝修都差不多,好似同一個裝修佬甘

上沙風尚,水圍金玉皇朝
mm有晚裝,入房會敬 ...
唔好意思
小弟讀書小, 唔係好明咀咀囉
咁應該得三間添......
金色,漁村,八樓.....有無錯啊,費蛇

金玉皇朝我都去過
就無你講咁好服務wo.......

引用:
原帖由 alvinryoko 於 2008-5-24 01:20 PM 發表

唔好意思
小弟讀書小, 唔係好明咀咀囉
金色,漁村,八樓.....有無錯啊,費蛇

金玉皇朝我都去過
就無你講咁好服務wo.......
唔好意思
小弟讀書小, 唔係好明咀咀囉(唔準甘謙 )
金色,漁村,八樓.....有無錯啊,費蛇(仲有魚村隔離呢,帝都有K唱同女揀,紳士同D6屬咀咀管 )

金玉皇朝我都去過
就無你講咁好服務wo.......(上面果層喎)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆