上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  447.3k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 11:22 發表 查看引用來源

簡單講下佢啲外形同背景先
呢個女人好細粒,外貌係啲良家婦女型靚就一定講唔上,平時都有打扮有化妝,中等長直頭髮刻意扮到自己後生啲,戴金絲眼鏡,平時好鍾意T卹短褲,波細細籮柚大腳幼幼,驟眼睇落去一啲都唔淫(應該話師 ...
戴金絲眼鏡,平時好鍾意T卹短褲,波細細籮柚大腳幼幼👈🏾👈🏾👈🏾哩啲做正呀,平平凡凡咁,但可能內裡好淫😍👍🏾😆

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-25 12:26 發表 查看引用來源
戴金絲眼鏡,平時好鍾意T卹短褲,波細細籮柚大腳幼幼👈🏾👈🏾👈🏾哩啲做正呀,平平凡凡咁,但可能內裡好淫😍👍🏾😆
應該都係啦!😬

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-25 12:26 發表 查看引用來源
簡單啲講,根本係如狼似虎又性飢渴,落去飲嘢鍾意群埋班男人堆,但係又要扮高竇,眼角又高又唔想cheap但係又閪痕

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 12:40 發表 查看引用來源

簡單啲講,根本係如狼似虎又性飢渴,落去飲嘢鍾意群埋班男人堆,但係又要扮高竇,眼角又高又唔想cheap但係又閪痕
痕就啱feel啦😍😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-25 12:33 發表 查看引用來源
應該都係啦!😬
佢見過我同sp飲酒幾次,其實佢妒忌心好重,佢曾經同我講sp係一個大波淫婦唔啱我😂🤣我同佢講話只係朋友我梗係唔會同佢講真相啦
點解我話佢好主動,對我有好感,其實想擒我係有原因嘅
有一次我喺酒吧間細房同生意上嘅拍檔傾單麻煩嘢,傾到半夜十二點幾成點鐘,佢喺出面大廳同班麻甩佬飲完跟住走入嚟房問我可唔可以坐低吹下水,我話冇所謂,跟住我個拍檔都走埋得我同佢,其實因為我心情煩惱已經半醉,佢叫咗碟小食入嚟,跟住扮開解我餵我食,懶係溫柔咁但係眼神同動作已經係極之淫,跟住佢再飲多兩杯,其實佢係有啲醉嘅,跟住摸我心口隊個嘴埋嚟同我打茄輪,我冇睬佢,佢跟住一手揸落我條嘢度喺度講細佬你條嘢好粗如果扯起肯定好勁佢話我鼻大碌嘢一定大,我推開佢叫佢正經啲畀人睇到就唔好,跟住我轉頭埋單走咗
之後佢又同我講唔好意思,嗰晚佢醉咗啫,我百分百肯定佢借醉試探我,因為佢驚我以後唔蘇佢所以先咁講

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 12:52 發表 查看引用來源

佢見過我同sp飲酒幾次,其實佢妒忌心好重,佢曾經同我講sp係一個大波淫婦唔啱我😂🤣我同佢講話只係朋友我梗係唔會同佢講真相啦
有一次我喺酒吧間細房同生意上嘅拍 ...
但故事去到尾都係比佢食咗,50路淫娃應該都有另一番風味

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 12:52 發表 查看引用來源

有一次我喺酒吧間細房同生意上嘅拍 ...
肯定啦!佢都估唔到你咁忍得!

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-3-25 13:03 發表 查看引用來源

起碼服侍好呀!😉

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-3-25 13:03 發表 查看引用來源

第一次佢真係夾硬擒上嚟,第二次就唔係,咁耐以來前後總共兩次,之後我避咗佢好少同佢往來,佢知道嘅簡單啲講性飢渴

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 13:08 發表 查看引用來源
第一次佢真係夾硬擒上嚟,第二次就唔係,咁耐以來前後總共兩次,之後我避咗佢好少同佢往來,佢知道嘅簡單啲講性飢渴
咁點解會有第二次?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆