上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 4

收藏  |  訂閱
750  30.5k

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-29 01:05 PM 發表

如果快既可能月中啦..............
咁快~~
咁妳呢排多d上黎同我地傾多d喇~

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-29 01:08 PM 發表

有無咁犀利望到個胸就認得...............
到時可能一星期得一日或者兩日係香港.................:smile_39:
咁我都係搬上國內住好d喇~

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-4-29 01:06 PM 發表
我會好掛住妳:smile_38: 其實轉新工係好嘅 多 D 發展機會,廣闊社交圈子
呢份工太得閒太悶啦..............:smile_39:
新工好有挑戰性...............

引用:
原帖由 cyber-andy 於 2008-4-29 01:08 PM 發表

咁快~~
咁妳呢排多d上黎同我地傾多d喇~
得架啦..............

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-29 01:08 PM 發表

到時可能一星期得一日或者兩日係香港.................:smile_39:
妳bf點算,好容易谷爆

最多臨走前比埋張t-back相你地睇囉................

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-29 01:09 PM 發表

呢份工太得閒太悶啦..............:smile_39:
新工好有挑戰性...............
我地更加有挑戰性:smile_34:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-29 01:12 PM 發表
最多臨走前比埋張t-back相你地睇囉................  
我要睇全相:smile_38::smile_47:

總之自己保重啦 ! 一個人跑黎跑去既生活......總之隨機應變啦 ! :smile_38:
因為我日日都係禁 ! :smile_39:
引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-29 13:08 發表

引用:
原帖由 meibbq 於 2008-4-29 01:11 PM 發表

妳bf點算,好容易谷爆
我返黎咪見到囉!最多一晚同佢做返3劑...............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆