上一頁下一頁
發新話題

上bf屋企係廳做做下有人扲門鐘... (36頁新加妹妹個人自白,有興趣就去睇睇吧)

收藏  |  訂閱
705  153.0k

more post......

回覆 #544 office妹妹 的帖子

hehe~知道左喇

好彩係咁既原因

我係驚自己唔知幾時唔小心講錯野令你唔開心咋 :smile_13:

引用:
原帖由 一生愛你一個 於 2008-2-6 18:43 發表

我都想要你 msn 傾下計啊

sex partner 我有...女朋友我都有,所以唔會要同你 sex,要你 d 相就可以了
我唔send相喇
費是咁多「朋友」傳來傳去喇...:smile_39:

引用:
原帖由 ice-cream-cream 於 2008-2-6 20:06 發表

我好認同你阿
我自已都係貪得意寫下
我之前係度睇野就多 但寫都係第一次
不過總會有d人唔信
人確實係需要有好多面
去面對唔同既人唔同既事
你要keep住寫阿  我支持你架 hoho 祝新年快樂
大家咁話喇
寫下寫下,自然會越寫越多,你都要加油喇~
新年快樂~

引用:
原帖由 another_s1 於 2008-2-6 22:16 發表
hehe~知道左喇

好彩係咁既原因

我係驚自己唔知幾時唔小心講錯野令你唔開心咋 :smile_13:
講錯野...:smile_41:
點會哩~

office妹妹身材好好....
真令人羨慕~

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-29 04:45 PM 發表

係呀~
裡面咩都冇著...
呢排乜你唔凍咩??? 我呢排都要著住衫黎做.....:smile_35:

引用:
原帖由 punkpunkwing 於 2008-2-6 22:26 發表

呢排乜你唔凍咩??? 我呢排都要著住衫黎做.....:smile_35:  
果晚都未正式開始凍...

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-6 01:19 PM 發表

我好神秘咩... 好多野都俾你地睇晒喇,haha~~:smile_40:

我幾多歲...?廿幾喇,未到三十既...
其實我唔係大膽,大膽就出埋見樣既相喇... 我貪得意唧...
我enjoy sex,又鍾意同人分享下
以前我有寫blog ...
你既性格同背景, 都好似我其中一位 sp..... 佢日頭又係返文職....夜晚成日去蒲.....

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-6 10:28 PM 發表

果晚都未正式開始凍...
咁呢排你地有無開戰???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆