上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.9k

今日兩條澳洲老人家就大陣象, 都係各人得一件, 好似簡系三劍俠各人一件, 係好分個隻. 圍頭和坤都有一件, 係圍頭沈無料到, 有可能無沈就無潘, 無潘就無沈.

女人盃未跑前以為都唔洗估, 誰知跑完才知係2.04.59, 如果馬來之珍落場一定係可以橫掃. 周三一定要捧馬來之珍場.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-1 12:20 AM 發表 查看引用來源
女人盃未跑前以為都唔洗估, 誰知跑完才知係2.04.59, 如果馬來之珍落場一定係可以橫掃. 周三一定要捧馬來之珍場.
所以造馬好易!

GPS 點到你唔服:036:

PK有圍頭佬隻賀馳都唔上, 偏要上亞拉隻棄騎, 我覺得呢隻唔一定係泥馬. 不過呢隻賀馳都係揾食馬, 有嘜依郁就要留意.

自從天胆合作愉快後, 呢隻盛勢東方照睇水手應無假攤, 一定會砌到盡, 呢隻唔同快樂實在, 只不過係演員之馬, 同導演之馬大有分別, 因為卡士不同. 好似小屎一樣, 與大春袋企埋一齊, 成隻鵪鶉一樣.

附件

旗袍、小肉酸同山埃仲少馬過騎馬人!

叶天養係咪劣師?我見過佢一次!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-1 11:31 AM 發表 查看引用來源
叶天養係咪劣師?我見過佢一次!
十二門徒, 新界福星馬主之一.

附件

如果我相信水手係無假攤的話, 頭場大叔一定會有飛.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆