上一頁下一頁
發新話題

~~ 熟女會 瘋狂集體 PARTY ~~ ( 第 8 次 party 籌備中 )

收藏  |  訂閱
915  72.4k

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-18 05:51 PM 發表 查看引用來源

第四次PM,有冇係標題留 EMAIL?? 有冇 CHECK EMAIL ??
我個pm好簡單架咋,暫時未諗到咩問題
跟足你指示 男+email address:096:
我不嬲都有check住既,可能咁岩我send比你果陣都full左掛

引用:
原帖由 偉偉仔仔 於 2009-3-18 05:48 PM 發表

明白!  不過有冇其他party玩.  我都可以join下:071:
你想玩咩 PARTY 先??

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-18 05:53 PM 發表 查看引用來源

你想玩咩 PARTY 先??
唱k, 睇波, 等等...(有冇入會...會員生日等等.......)

引用:
原帖由 KYO-0 於 2009-3-18 05:53 PM 發表
我個pm好簡單架咋,暫時未諗到咩問題
跟足你指示 男+email address:096:
我不嬲都有check住既,可能咁岩我send比你果陣都full左掛
唔知點解有D EMAIL 成日彈返轉頭, :025:

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-18 05:56 PM 發表 查看引用來源

唔知點解有D EMAIL 成日彈返轉頭, :025:
咁請問你而家收到我pm未?:023:

引用:
原帖由 偉偉仔仔 於 2009-3-18 05:55 PM 發表

唱k, 睇波, 等等...(有冇入會...會員生日等等.......)
唔攪呢 d 喎, 有其他大哥有攪.

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-18 05:59 PM 發表 查看引用來源

唔攪呢 d 喎, 有其他大哥有攪.
唔緊要呀!  重緊要有得玩!  :036:

再補多次,原來之前我打少左個l,唔好意思:028:

引用:
原帖由 KYO-0 於 2009-3-18 06:04 PM 發表
再補多次,原來之前我打少左個l,唔好意思:028:
係呀, 彈返左三次黎呀..

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-18 06:09 PM 發表 查看引用來源

係呀, 彈返左三次黎呀..
我la, 都唔見妳回下我?
:030:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆