上一頁下一頁
發新話題

[其他] 一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

收藏  |  訂閱
4.5k  49.0k

回覆 #550 波盤預言家 的帖子

好飽....所以而家去做運動:071:

去游水....不過落雨關係,轉戰泳池:071:

今晚格浪仲唔嬴??? :046: wakaka

不過都靠波兄帶協我地搵食:036:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-5 01:35 PM 發表

昨晚飽不飽:071:
1混合過關 3x1
總入球
主客和
總入球
總入球
星期二 1
雲特史比斯(主) 對 白蘭恩(客)
[email protected]
主客和
星期二 3
卡奧拿斯(主) 對 格拉斯哥流浪(客)
客@1.55
總入球
星期二 4
佐加頓斯(主) 對 諾高平(客)
$ 10.00
$ 40.00  

引用:
原帖由 comus111 於 2008-8-5 01:39 PM 發表

1混合過關 3x1
總入球
主客和
總入球總入球
星期二 1
主客和
星期二 3
客@1.55
總入球
星期二 4
佐加頓斯(主)  ...
你想?將格流改細波好似好D...

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-5 01:41 PM 發表

你想?
你覺得點,前日瑞超下盤,琴日走盤,今日仲唔上盤,我估渣:096:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-5 01:41 PM 發表

你想?將格流改細波好似好D...
我怕格流發癲,上場比你悶和,又比利記炒4球,佛都有火:044:

格流實力超哂班,話哂我諗歐聯$多過外圍$掛:096:

引用:
原帖由 comus111 於 2008-8-5 01:44 PM 發表

你覺得點,前日瑞超下盤,琴日走盤,今日仲唔上盤,我估渣:096:
將格流改細波吧!!這會不會正dd?
混合過關 3x1
總入球
入球大細
總入球
星期二 1
星期二 3
細 [2.5] @1.75
星期二 4
佐加頓斯(主) 對 諾高平(客)

引用:
原帖由 comus111 於 2008-8-5 01:50 PM 發表

我怕格流發癲,上場比你悶和,又比利記炒4球,佛都有火:044:

格流實力超哂班,話哂我諗歐聯$多過外圍$掛:096:
又或者半場客...有D分頭?

回覆 #557 波盤預言家 的帖子

好似半客好d,我好怕2-3球e d波:026:

格流星期六要踢蘇超,e場要壯壯膽:096:

引用:
原帖由 comus111 於 2008-8-5 01:56 PM 發表
好似半客好d,我好怕2-3球e d波:026:
半客好D...就去馬..再post給我看...

立陶宛國內最大私有銀行烏奇歐銀行(Ukio Bankas)擁有人羅曼諾夫(Vladimir Romanov)是卡奧拿斯的主要股東之一,2005年10月羅曼諾夫當上蘇超球會赫斯的最大股東,與赫斯合作成為衛星球會,2006年十多位卡奧拿斯球員以借用身份外借至赫斯。1999年至2004年卡奧拿斯曾創出連續六年奪得立陶宛足球甲級聯賽的佳績。

上網check到:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆