上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.3k

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-9 09:20 AM 發表

yo yo
你個頭像睇唔到:092:

交易編號投注類別細節金額
6296半全場星期四 11 古古達 (主) 對 山度士 (客)
主 - 和 @ 15.00
客 - 和 @ 15.00 $10  
$20.00
6295波膽星期四 11 古古達 (主) 對 山度士 (客)
1:1 @ 7.50 $20  
$20.00
跟咗你小小 希望中啦 :098: :097:

死唔信兩場 2:2

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-9 09:22 AM 發表

我買多 一個 2:2 好嬲呀    你去大陳度看我說什麼
我知道 原本係河床架嘛 :043:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-9 09:24 AM 發表
交易編號投注類別細節金額6296半全場星期四 11 古古達 (主) 對 山度士 (客)
客 - 和 @ 15.00 $10  $20.006295波膽星期四 11 古古達 (主) 對 山度士 (客)
1:1 @ 7.50 $20  $20.00

跟 ...
200909-MAY-2008
09:25
波膽星期四 11 古古達 (主) 對 山度士 (客)
主其他 @ 80.00 $100

$100.00

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-9 09:24 AM 發表
交易編號投注類別細節金額6296半全場星期四 11 古古達 (主) 對 山度士 (客)
客 - 和 @ 15.00 $10  $20.006295波膽星期四 11 古古達 (主) 對 山度士 (客)
1:1 @ 7.50 $20  $20.00跟咗你 ...
我都覺.....頂......趕不切買河床果場...50元收四百架..:043:

引用:
原帖由 ~@ok仔@~ 於 2008-5-9 09:25 AM 發表

200909-MAY-2008
09:25 波膽星期四 11 古古達 (主) 對 山度士 (客)
主其他 @ 80.00 $100

$100.00
你唔係咁有型呀嘛 :044: :044:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-9 09:27 AM 發表

你唔係咁有型呀嘛 :044: :044:
岩岩得閒得滯亂買:046: 殺呀

引用:
原帖由 ~@ok仔@~ 於 2008-5-9 09:28 AM 發表

岩岩得閒得滯亂買:046: 殺呀
成舊水架 :046:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-9 09:29 AM 發表

成舊水架 :046:
可能我中呢:071:

死人波明尼路 一球都入唔到 :046:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆