上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

"西兄" 我想問今晚你會唔會又有6場波 推介一下.... 本人好心急 睇下 "西兄"  o既高見同分析 ~~~ 請幫幫忙 !

引用:
原帖由 anfernee666yang 於 2006-9-21 01:26 AM 發表
"西兄" 雖然我唔識睇盤 , 但我賭波多數都睇隊波嘅狀態同實力 , 今日"紐卡素" 呢隊波 , 現時嘅中前線球員 , 要入一球波 , 我覺得唔係問題 , 個個都有入球能力 , 所以如果比紐卡素 ...
睇狀態實力只是其一,最重要係外圍因素,好多野影響到隊波,下盤係一個不錯的選擇!:005:

引用:
原帖由 盲俠 於 2006-9-21 01:27 AM 發表

仲想問下第一行的賠率同第二行賠率各代表什麼
上面係初盤,下面係即時,等你可以比較下!:005:

引用:
原帖由 colourfung 於 2006-9-21 01:30 AM 發表
C兄.........我之前lose左吾少$喇help下我!!!!!

小弟真係唔知點救你,小弟係分享心水推介,唔係一定中既貼士!:005:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-21 01:38 AM 發表

上面係初盤,下面係即時,比你比較下!:005:
乜咁正架,謝謝:004:

引用:
原帖由 karoncheung 於 2006-9-21 01:37 AM 發表
"西兄" 我想問今晚你會唔會又有6場波 推介一下.... 本人好心急 睇下 "西兄"  o既高見同分析 ~~~ 請幫幫忙 !

今晚小弟跟開既得3場波,一場已經踢了,得返2場,不可能有6場心水推介了,等待下次星期六日,小弟跟開聯賽大把波,睇下有咩好料再同巴打分享吧!:005:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-21 01:44 AM 發表

今晚小弟跟開既得3場波,一場已經踢了,得返2場,不可能有6場心水推介了,等待下次星期六日,小弟跟開聯賽大把波,睇下有咩好料再同巴打分享吧!:005:
so which 3 matches ? and which team do u think they'll win? and wht's the score of the first match? thx

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-21 01:44 AM 發表

咁你幾時推介?
可以再講下英超果場嗎?

姐係你今晚會介紹6場?

西野兄~~~~~~~~

星期五既德乙會作分析嗎?????????

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆