上一頁下一頁
發新話題

[原創] [更新無限期延遲]Fate/stay night,Fate/hollow ataraxia專區

收藏  |  訂閱
803  487.3k

引用:
原帖由 星海守月 於 2006-6-14 02:32 發表
搵人答下我啦........嗚嗚......
邊到仲可以買到Fate的遊戲碟呀........??
去找找正版商訂吧...市場貨量所剩無幾...
而翻版......自行去找吧(旺角信X廣場的已關了...(淚))

Fate/Stay night 似冇seed,可唔可以reseed?(download speed 0~1 kb/s)

引用:
原帖由 m2020035 於 2006-6-14 22:57 發表
Fate/Stay night 似冇seed,可唔可以reseed?(download speed 0~1 kb/s)
呃......抱歉啊...
BT檔是由別人提供,
而我的遊戲是非那BT檔下載的
所以無法提供Seed給你...
而解決方法...試長開BT吧
看看好不好運有人供Seed給你吧

咁....可唔可以提供你個game個bt檔呀??
我真係好想玩呀..

引用:
原帖由 m2020035 於 2006-6-15 11:23 發表
咁....可唔可以提供你個game個bt檔呀??
我真係好想玩呀..
我的是......
.......正版的...= ="
但也嘗試幫你找找其他有種的BT檔

知唔知幾時有第24集呀...fate stay night
有既唔該past出黎啦...唔該晒~

引用:
原帖由 QQ@QQ 於 2006-6-15 19:37 發表
抱歉啊,
這個有點困難...原因...
是日本明天才播出第24集...
你要無字幕版的,明天到BT區找找吧
有字幕版的,頂多只能在星期六上午有

呢度好似邊左求檔區..=.=

其實BT 檔你上d論壇找找,間中會有人POST出來

引用:
原帖由 QQ@QQ 於 2006-6-15 07:37 PM 發表
用Winny下載吧^.^

引用:
原帖由 藍寧 於 2006-6-14 01:43 PM 發表

去找找正版商訂吧...市場貨量所剩無幾...
而翻版......自行去找吧(旺角信X廣場的已關了...(淚))
就是不知道該去那裡訂啦....
可以告知去那裡訂嗎.....??
我的幸福靠你啦.......嗚~~嗚~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆