上一頁下一頁
發新話題

★絕世大淫賤:馬鷹狗再戰蔗長挺(Page 40/#594)★

收藏  |  訂閱
704  236.6k

早安呀……嗲D兄……

晚上好…地D
推上去先

thx report !

引用:
原帖由 寧死不屈 於 2007-12-31 17:06 發表

好正嘅report,你應得架!:smile_38:
引用:
原帖由 蕉器勃勃 於 2008-1-1 15:56 發表

★~┌┬┐☆┌┬┐☆┌┬┐☆┌┬┐☆┌┬┐☆┌┬┐~★
☆~├感┤☆├謝┤☆├你┤☆├嘅┤☆├分┤☆├享┤~☆
★~└┴┘☆└┴┘☆└┴┘☆└┴┘☆└┴┘★└┴┘~★
引用:
原帖由 endless_hk 於 2008-1-11 12:04 發表

:smile_30: :smile_30: D TOPIC好頂癮﹐支持下先
引用:
原帖由 鬼太郎cw_mm 於 2008-1-15 01:23 發表

哋D...文彩一流...又搞野:smile_38:
Hoo!Hoo!Hoo……Hoo!Hoo!Hoo……:smile_30: :smile_30:
引用:
原帖由 福_勝_隆 於 2008-1-20 17:48 發表

好report一定要~~~推!
好report一定要~~~顶!

妙筆生花

:smile_34:

多謝報告.......................

◤絕世大淫賤★Chapter 23:叱吒勁爆起風雲;奔走鵬城又身痕◢

我一向都唔係咁愛回家,早幾晚睇咗一套四仔VCD之後,仲決定離家出走,趁星期六的深夜,晌零時零分之前返上深圳。

晌陌路上雖然沙塵滾滾,但我一直向前,想搵一間我酷愛嘅「邪骨」場,好似苦行僧咁坐完車又行都唔知花落誰家?終於落葉歸根入咗去呢間【Phoenix】囉!

呢個場冇金光燦爛嘅裝修,但總算係陪我長大,以往都有過唔少集體回憶

入去換衫、沖涼,著番件大紅袍出去休息室,坐咗一陣,懷住心花怒放嘅情緒入房,經理話搵件黑馬過嚟畀我任君選擇,仲口口聲聲話要最好給最好

又等咗冇幾耐,第一件囡囡敲門……哇!個樣有啲似鍾無艷,速速將佢彈走。

再等咗冇幾耐,第二件囡囡敲門……哇!身材有啲似電燈膽,又要將佢淘汰

呢兩個女人都嚇到我講不出聲咁滯,真係想問經理:你當我甚麼

希望再嚟第三件唔好節外生枝……Woo!Number係:CCVIII。雖然冇瑪莉皇后之容;亦冇黛玉笑了之貌,但勝在外型係大女仔,胸前有兩個令人愛到不能時代巨輪,仲有一對大眼睛初見嘅剎那間只想抱抱,經過我大細心思前戀後,終於叫咗呢件 My Cup of Tea 入嚟。

Part 1:雖然囡囡係好人有限,但循例點都要正正經經咁按下摩下,稍嫌大力咗少少揼到我啲骨好痛,叫佢細力番啲又手勢唔錯,舒服到我仿如置身於寧靜雪嘅環境之中,終於變成睡王子仲發咗一個如花無雪童夢

Part 2:突然覺得下半身有一種易來易碎嘅快感,究竟發生乜嘢啫?原來佢開始發揮女人本色,用指尖嘅黃金甲輕掃 Pat Pat 中間嘅菊花台,仲不斷向「細細佬」進行愛情突擊 ,前後足足33轉,好似畀一群螞蟻輕咬, 水月鏡花一般嘅快感傳到去兩股之間無一倖免,下面即刻風生水起,實在叫我如何離開你

向來自愛嘅我唔會太快以身犯險,但係佢繼續惹我,仲自作聰明咁開口講咗一句不能說的秘密:飛~我伴你飛,機~我為你起,高低也與你一起…………

果然係女人不笨兼且魔高一丈,搞到我都 Control 唔到自己,況且我已經六天冇出過嘢,一下士氣高昂再加上感情用事,令我寧願晏啲瞓都要搞搞,唔理 3-7-20-1 同佢講 Here I Go 啦!

佢嘅起機手勢只屬三腳貓功夫,最多只可以畀七十五分,但係佢都算知情識趣兼且有少少幽默感,對我又絕對遷就,好似寵物咁溫柔。

與此同時,我用金睛火眼看透佢胸前兩嚿淫奶,好似魔球小仙女咁搖擺又震盪,又似一隻沒有翅膀的天使唱緊魔鬼的情詩去挑我逗我,真係夠晒賞心樂事,忍唔住要揑下又啜下,心諗你的味道果然唔錯。

雖然晌「邪骨」場只談風月不談戀愛,但係我都想同佢繼續愛多八十年不知不覺又到咗晚安嘅時間,佢隻手越捽越快,捽到「細細佬」皺到起晒木紋,仲下下都逼得太緊,春袋裡面兩粒「小丸子」逐漸變成脆弱的石頭

揸住碌淫棍不斷搖搖搖,開始出現不完整的旋律,晌電光火石之間,分岔口仿如潑墨桃花一次一次一次射出大量濃漿,一秒殺死唔少子子孫孫,感覺四大皆空,始終嫌未夠多,不過都舒服到我同佢一起嗌……我的天啊!好舒服啊!

剩番少少時間同佢好好擁抱,感覺好似已經相愛六年,但其實我只不過當係愛一個上一課而已。每當變幻時又有鐘聲響起,臨行出門口佢寫低手機號碼畀我,仲叫我永久保存,唔好斷絕來往,我就話下次下次再嚟愛在記憶中找妳

出去畀錢錢錢錢埋單,跟住我又踏上送舊迎新回家的路

Page 38 :smile_27:

好欣賞你呢個 金曲既文彩 勁呀

好文采............咁都俾你諗到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆