上一頁下一頁
發新話題

女上深蹲教學 #1435 #1440 (小心使用,極速坐爆!)

收藏  |  訂閱
1.5k  46.5k

引用:
原帖由 SexyKissingGal 於 2018-1-7 05:42 PM 發表 查看引用來源

同我正印同一星座,其實我月亮星座都係處女,所以吸埋好多處女男
果種挑剔潔癖完美主義,我理解到、同理到.....
我月亮星座係金牛, 但我係無人明白雙子座

引用:
原帖由 Hopelovefaith 於 2018-1-7 05:39 PM 發表 查看引用來源

就係妳喜歡新鮮感先會周圍冒險搵刺激, 得之心而予之性也
你太了解我~
不覉係我的天性,已經入血!
對象實在太多,喺度還上你地,無私心地坦率交流溝通,咁最好~

引用:
原帖由 SexyKissingGal 於 2018-1-7 05:42 PM 發表 查看引用來源

同我正印同一星座,其實我月亮星座都係處女,所以吸埋好多處女男
果種挑剔潔癖完美主義,我理解到、同理到.....
我係好潔癖,同埋對於自己用完既野既擺位係有強迫症,一定要放返原位,同埋本身係亂既,就唔好幫我執整齊,我出街前又要整好耐,沖涼洗頭,成個女人咁

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-7 05:44 PM 發表 查看引用來源

咁我地約個地方,當師兄你咁有深度遇上我呢個咁敷淺既人,唔知會點呢
互相學習從冇分高低, 我喜歡識朋友, 有機會一聚定必好多分享, 樂極乎

引用:
原帖由 SexyKissingGal 於 2018-1-7 05:44 PM 發表 查看引用來源

我無諗住令任何人停下來,因為我都仲未想停下來.....
我仲細個,呢個世界好大,我都有好多嘢未玩。
況且,我都仲未遇到一個真正可以令我停下來的人.....
呢個世界仲有好多事同物去值得見識同試既

引用:
原帖由 Hopelovefaith 於 2018-1-7 05:42 PM 發表 查看引用來源

多謝妳留一線, 有緣相聚時必舉杯敬之, 其他唔洗諗
Yeah~~~我享受同男人之間的純友誼,因為係咁,先至可以乜都傾得,又唔洗驚對方唔開心咁,正~!

引用:
原帖由 SexyKissingGal 於 2018-1-7 05:44 PM 發表 查看引用來源

我無諗住令任何人停下來,因為我都仲未想停下來.....
我仲細個,呢個世界好大,我都有好多嘢未玩。
況且,我都仲未遇到一個真正可以令我停下來的人.....
哈哈…咁有一天風再起時, 我地幾個就必會一聚啦…

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-7 05:36 PM 發表 查看引用來源

師兄,你個名好熟,係咪有出過post關於餐肉蛋飯?
我無出過post關於食物

引用:
原帖由 Hopelovefaith 於 2018-1-7 05:47 PM 發表 查看引用來源

互相學習從冇分高低, 我喜歡識朋友, 有機會一聚定必好多分享, 樂極乎
但你講野好玄,我就好直接嘛,哈

引用:
原帖由 Hopelovefaith 於 2018-1-7 05:45 PM 發表 查看引用來源

我月亮星座係金牛, 但我係無人明白雙子座
雙子!唔怪之得!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆