上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  624.4k

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2017-12-28 12:38 PM 發表 查看引用來源

下午茶時間最好,老闆娘說的!
我試過5點爆滿!
剛剛上完2/F,小弟有感而發。剛到已有c兄在按身。今次上去真的走咸走趣。因為幫我按身的泰姐年紀較大。真的不敢幻想有少咸多趣。 呢位泰姐 ,按摩力度足夠, 甚至乎按到我背部有少少痛。 過程正宗到不得了, 完全冇咸冇趣。 最舒服用熱毛巾按摩。 如果想少咸多多脆可能要轉場試下其他了。

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 27/12/2017 08:49 PM 發表 查看引用來源

人,就是要Freestyle, 有時樓下經過都唔上去,有時專誠去,打電話預約又有小小束縛!無freestyle.  
二樓去咗三次之後覺得其中一個比較啱自己自己,於是問咗名。老闆娘話可以預約,上星期去開嗰頭,十五分鐘前打上去,個技師得閒,就行過去,時間啱啱好,唔駛等。

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2017-12-27 08:43 PM 發表 查看引用來源

C兄,點會呢?可打電話預約!
打過喇,要我就佢地D空檔時間,不如唔好去。

引用:
原帖由 k21197f 於 2017-12-28 06:19 PM 發表 查看引用來源

打過喇,要我就佢地D空檔時間,不如唔好去。
黃金時間,最好一個鐘頭前打上去!

引用:
原帖由 積奇625 於 2017-12-28 01:39 PM 發表 查看引用來源

剛剛上完2/F,小弟有感而發。剛到已有c兄在按身。今次上去真的走咸走趣。因為幫我按身的泰姐年紀較大。真的不敢幻想有少咸多趣。 呢位泰姐 ,按摩力度足夠, 甚至乎按到我背部有少少痛。 過程正宗到不得了, 完全 ...
C兄有咩高見,仲有邊間?

今日曾經到咗(專業)樓上間泰式,真的冇私隱,但好似冇技師,只有一個大媽及一個金短髮幾大份嘅泰姐,所以冇按到,因早前有師兄話這場技師比較年輕,其實技師要等定點呢?

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 積奇625 於 2017-12-28 01:39 PM 發表 查看引用來源

剛剛上完2/F,小弟有感而發。剛到已有c兄在按身。今次上去真的走咸走趣。因為幫我按身的泰姐年紀較大。真的不敢幻想有少咸多趣。 呢位泰姐 ,按摩力度足夠, 甚至乎按到我背部有少少痛。 過程正宗到不得了, 完全 ...
昨晚去完,同師兄情況一模一樣,走咸走趣。
泰姐技術同我桌球技術一樣,袋邊都掂唔到

引用:
原帖由 cola1915 於 2017-12-29 10:17 AM 發表 查看引用來源

師兄真攪笑。我相信係睇技師嘅。

引用:
原帖由 cola1915 於 2017-12-29 10:17 AM 發表 查看引用來源

我仲慘,按完背脊仲痛過唔按。仲痛到成晚瞓唔到。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆