上一頁下一頁
發新話題

人講我又講: 小鮮肉 # 12#23#32#75#78#86#94#116#163#171#176#207#252#257#258#260

收藏  |  訂閱
614  98.8k

引用:
原帖由 qk070500 於 2017-11-11 03:12 AM 發表 查看引用來源
從文字看出師姐是一個可愛的女子。祝你艷福無限。 
多謝師兄賞面,小女子已屆骨脆之年,非可愛矣。

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-11-11 11:57 AM 發表 查看引用來源
睇完之後感嘆無限!
因為我同M一樣遇到好似你既姐姐,只係冇你地結局咁有情趣中帶有傷感⋯⋯仲鬥得有D唔愉快收場!
多謝師兄賞面。不是冤家不聚頭。

引用:
原帖由 CXXiang 於 2017-11-11 01:09 PM 發表 查看引用來源

你真係好識玩人!有情趣!
多謝師兄賞面。情趣乃互動之物。

引用:
原帖由 CXXiang 於 2017-11-11 03:21 PM 發表 查看引用來源

引人入性,睇到慾火焚身!!
師兄,風高物燥,小心山火。

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2017-11-11 04:04 PM 發表 查看引用來源

多謝師兄賞面。不是冤家不聚頭。
唉⋯⋯講起就一匹布咁長,反正已經同佢唔係朋友如形陌生不相見!
不過都會感謝佢帶俾我開心的回憶,正如一句生命中的過客留在心中已經夠啦!

一口气睇完,係巴士上睇,一路睇一路硬,太精彩啦,如有有呢D鄰居就好啦,師姐文筆好正,心態成熟,如果有呢種知己,九生有幸。

有咁好嘅回憶,真回味,師姐好文采,亦好識同M玩...有啲嘢真係雙向嘅...可遇不可求...

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-11-11 05:51 PM 發表 查看引用來源

唉⋯⋯講起就一匹布咁長,反正已經同佢唔係朋友如形陌生不相見!
不過都會感謝佢帶俾我開心的回憶,正如一句生命中的過客留在心中已經夠啦!
其實大家同是過客,只要一起時曾經有過快樂時光,以算得益了。如要強求其他,怕顧了綠豆,忘了冬瓜。

引用:
原帖由 oscar741852 於 2017-11-11 06:56 PM 發表 查看引用來源
一口气睇完,係巴士上睇,一路睇一路硬,太精彩啦,如有有呢D鄰居就好啦,師姐文筆好正,心態成熟,如果有呢種知己,九生有幸。
多謝師兄賞面

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-11-11 08:49 PM 發表 查看引用來源
有咁好�回憶,真回味,師姐好文采,亦好識同M玩...有啲嘢真係雙向�...可遇不可求...
多謝師兄賞面。只要懂得何謂遊戲規則,萬事好辦了。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆