上一頁下一頁
發新話題

老公的癖好 [請你地入來摷我.....的update]

收藏  |  訂閱
1.1k  595.1k

[quote]原帖由 MsSpicy 於 2013-11-15 07:44 AM 發表 查看引用來源
:smile_o05: Recently, I really have some fun with my hubby, but just lazy to type (you know my Chinese typing very slow and English is not good).

Anyway, 又比D野你地摷下 (may tell the story  later ... [/quot

真係想狠狠的調教妳

下次連底褲都唔好著,等你老公可以即刻拉你入公廁。

正呀,Ms spicy好有女人味<3 我好少上呢個板睇,原來真係都有好野睇,結婚耐左真係要玩d刺激野。只睇你d相都硬哂,硬到要搞搞佢,哈哈……如見到真人就不得了啦。

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-10-28 13:08 發表 查看引用來源
名稱:        Ms Spicy (at discuss.com.hk)
職業:        OL
Status:       已婚 (有個仔)
出生日期: 七十後
教育:        預科畢業
出生地:    香港
身材:         等你地自己古:smile_44:
仲keep得好好喎:smile_o01:

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-11-18 02:05 PM 發表 查看引用來源

um..um........then try next times
淫奴
要係超市比錢時
一邊揸你波波一邊摷你
你隻奴就邊去比錢

或坐巴士坐下層面對面坐位
係坐滿人情況下揸你摷你

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-11-1 07:27 發表 查看引用來源

lei件唔知收唔收貨!!!

...
晨早就咁凸?:smile_47:

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-11-1 07:27 AM 發表 查看引用來源

lei件唔知收唔收貨!!!http://i.discuss.com.hk/d/images/smilies/default/shy.gif

http://i837.photobucket.com/albums/zz296/clona101/Black%20Net/57cc1201-da4e-444e-a307-1d2012bdc1f4_zps67587fc3.jpg
...
嘩!!!不得了!!!好大粒!!!超正!!!我真係睇住E2張相打左!!!真係引死人,仲有妳唇厚又其下唇!即情欲旺盛!!!

引到呢
成肚火
又其係粒的又大好想咬下

引用:
原帖由 @吹水@ 於 20/11/2013 01:37 AM 發表 查看引用來源

嘩!!!不得了!!!好大粒!!!超正!!!我真係睇住E2張相打左!!!真係引死人,仲有妳唇厚又其下唇!即情欲旺盛!!!

why you know i'm 情欲旺盛!!! my husband always said that

真大膽 相好引人 係屋企一定好淫賤 係屋企有無玩主奴呀
如果去游水 白式三點式無PAT 凸晒點真係係男人都死係你面前 HAHA

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆