上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
1.2k  116.3k

引用:
原帖由 BunnyBunny 於 2011-7-17 04:42 PM 發表 查看引用來源
見到你係內衣版post既內衣, 好靚呀, 安娜好有女人味, 我又要跟安娜學下野:smile_o05:
多謝哂 有咩想問我答到都可以答你架

引用:
原帖由 BunnyBunny 於 2011-7-17 04:44 PM 發表 查看引用來源
安娜係咪真係會有新相架??:smile_o06:
我都好鐘意吊襪帶, 好想睇呀, 勁sexy~~~:smile_o05:
係呀,吊襪帶真係好正,我自己著俾自己睇都開心:smile_30:

Hello,混血model - 安娜詩!!

引用:
原帖由 口腹之慾 於 2011-7-18 12:20 AM 發表 查看引用來源

哈,原來你對 corset 都有深究,確實難得!我覺得HK gals 好多都唔太認識 lingerie,你岩,佢地比較著重「表面」~~~~~~~ 又可能因為 lingerie 比較貴,反而「表面」野平好多~~~~~~~~
我真係好鐘意lingerie 架,成日周圍試周圍睇,平貴我都望架,次次出街都要望下先安樂:smile_30:
都真係架,好多女仔連點先係岩size 都唔知:smile_27:

「表面」都可以好貴架,講到尾都係睇你捨唔捨得架姐,我就捨得「裡面」:smile_40:

引用:
原帖由 good_job 於 2011-7-18 10:33 AM 發表 查看引用來源
嘩, 娜姐真係無得頂, 不論係篇文定係個人, 雖然未見過, 但齋諗都可以想像到, 你係一個索女, 而且有女人味. 支持!
多謝哂,我咪好似icon 入面果個女仔咁囉,你話我知算唔算有女人味喇

引用:
原帖由 SWGuy 於 2011-7-18 09:02 PM 發表 查看引用來源
Hello,混血model - 安娜詩!!

我係純正香港人

我知,但令到似mix吖ma!!
引用:
原帖由 安娜詩 於 2011-7-18 09:07 PM 發表 查看引用來源
我係純正香港人

引用:
原帖由 SWGuy 於 2011-7-18 09:08 PM 發表 查看引用來源
我知,但令到似mix吖ma!!

mix 係出名樣靚姐,咩body 都靚架咩?

有,個胸同腿似鬼妹,d皮膚似亞洲人咁緊緻law,即是Anna詩law,呵呵!!
引用:
原帖由 安娜詩 於 2011-7-18 09:09 PM 發表 查看引用來源
mix 係出名樣靚姐,咩body 都靚架咩?

引用:
原帖由 SWGuy 於 2011-7-18 09:11 PM 發表 查看引用來源
有,個胸同腿似鬼妹,d皮膚似亞洲人咁緊緻law,即是Anna詩law,呵呵!!

哇~~我會飄飄然架:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆