上一頁下一頁
發新話題

UPDATE最終回!! 我淪陷了!! (#345相 異國迷情 #520 上 #600 中 #604 下 #609 後記)

收藏  |  訂閱
742  199.1k

請繼續努力~
引用:
原帖由 159HK2007 於 2011-5-30 08:51 AM 發表 查看引用來源
我是新人,無法pm你。我追看了很久了。好引人入性,不知能否和你交個朋友?
引用:
原帖由 kei0629 於 2011-5-30 11:16 AM 發表 查看引用來源
宜家都pm 唔到

寂寞小JM一d都o吾寂寞,因為個個都話排隊做妳下一個任務!!任務名:Mission Impossible

都唔知排到幾時,灰爆。

哈哈 呢句幾得 成功令我記住左啦 勁
引用:
原帖由 SWGuy 於 2011-5-30 02:28 PM 發表 查看引用來源
寂寞小JM一d都o吾寂寞,因為個個都話排隊做妳下一個任務!!任務名:Mission Impossible

真係記住至好wor,下次傾偈o吾準寸我ga...

sorry 我串你?? 應該唔係呀??
引用:
原帖由 SWGuy 於 2011-5-30 08:31 PM 發表 查看引用來源
真係記住至好wor,下次傾偈o吾準寸我ga...

引用:
原帖由 寂寞小JM 於 2011-5-30 09:01 PM 發表 查看引用來源
他可能是記錯人了...........忙碌完你的project la?

我講o下o者,我未比妳讚過,開心得滯o乍!!
引用:
原帖由 寂寞小JM 於 2011-5-30 09:01 PM 發表 查看引用來源

未呀 救命 我d功課同project status只係10% T.T
唔同你地講住 今晚要FOCUS返係學業度先
我都唔想臨尾香.....
引用:
原帖由 Water_man 於 2011-5-30 09:02 PM 發表 查看引用來源
他可能是記錯人了...........忙碌完你的project la?

引用:
原帖由 寂寞小JM 於 2011-5-30 09:18 PM 發表 查看引用來源
未呀 救命 我d功課同project status只係10% T.T
唔同你地講住 今晚要FOCUS返係學業度先
我都唔想臨尾香.....
努力、加油!考得好成績之後,才慢慢玩都未遲!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆