上一頁下一頁
發新話題

CA 4月9日 (六) 超值光豬淫k團

收藏  |  訂閱
915  47.9k

引用:
原帖由 andy_2008 於 2011-2-23 09:45 PM 發表 查看引用來源

發生事必然會找相熟經理協商解決, 大事化小
你意思係搵相熟經理就可以坐台唔使錢或者叫雞唔使錢 !

團友走數 , 囡囡既損失就由 K 場負責 , 田長你既帶團手法真係勁呀 !

:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-2-23 10:32 PM 發表 查看引用來源

團友走數 , 囡囡既損失就由 K 場負責 , 田長你既帶團手法真係勁呀 !

:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:
老師,算吧啦,放過企啦。:smile_o05:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-2-23 04:05 PM 發表 查看引用來源

老師即係老師!

:smile_o12: :smile_o12:  真心比你鮋。
佢算把喇
佢果名臭q晒,想開團都無人join
呢隻肥娃真係唔知醜:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:

pm我詳細資料. Thanks!

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-2-23 22:32 發表 查看引用來源

老師, 之前如有得罪, 我向你道歉, 放過我啦

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-2-23 16:05 發表 查看引用來源

老師即係老師!

:smile_o12: :smile_o12:  真心比你嘅。
Dupplo 兄, 你講句公道說話...
我係唔係真係甘差?
況且我又唔係出膠 post..,

引用:
原帖由 andy_2008 於 2011-2-24 01:13 AM 發表 查看引用來源

我係唔係真係甘差?
你唔差既,不過成日自誇,睇到D人唔C服!:smile_o01:

引用:
原帖由 練習 於 2011-2-23 11:51 PM 發表 查看引用來源

佢算把喇
佢果名臭q晒,想開團都無人join
呢隻肥娃真係唔知醜:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
練習師兄,好耐無見你係 CA 鋪屎留言啦喎!

引用:
原帖由 andy_2008 於 2011-2-24 01:13 AM 發表 查看引用來源

我係唔係真係甘差?
田長,我何來資歷說公道話,我只不過是新手一名嘛!

個人而言,差你肯定 5 係最差個個。好你又 5 係最好個個。

低調啲啦,師傅!!!

:smile_o10: :smile_o10::smile_o10:

引用:
原帖由 andy_2008 於 2011-2-24 12:36 AM 發表 查看引用來源

老師, 之前如有得罪, 我向你道歉, 放過我啦
老實講 , 我用另一個 A/C 參加左你既 CA 團 , 係出團前 , 我想多 D 了解田長帶團以及處理突發事件既手法 , 唔通甘都有錯 , 你去參加旅行團 , 報團個陣 , 有唔明都會問 SALES 啦 , 好正常姐 !

而且我講既案例 , 全部都係香討發生過 , 作為一個盡責任既田長 , 就算冇人問你 , 你都應該自己思考一下如何去處理面對 , 唔好以為 , 帶過幾團就當正自己係團長 , 出過幾份報告就當正自己係討論區紅人至得架 !

我唔會講一團人八條命呢類甘嚴重既說話 , 但係田長你講到服務質數帶團為先 , 著眼點應該係團友既人生安全行先 , 而唔係人多冇得唱歌呢類甘幼稚既問題啦 !

:smile_15: :smile_15: :smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆