上一頁下一頁
發新話題

小肥豬的性趣篇我的初戀Y先生

收藏  |  訂閱
1.5k  231.6k

跟住我反應...好正常就係.....夾埋隻腳家啦係咪

點知個衰老一反常態....拎對腳打開我對腳.唔比我夾腳喎..咁我個妹妹...就大門大開咁對住我老公啦

野...勁怕羞...個時比佢電到...叫到七彩....勁叫唔好...唔制...唔要....呀....點算

但一邊勁high ...同埋...係咁想搵野咬....哈哈

已經頂唔順咬住自己隻手指.....

因為唔係屋企

打住咁多先!

個手指套真係好得人驚...

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-12-4 07:13 PM 發表 查看引用來源
跟隻我反應...好正常就係.....夾埋隻腳家啦係咪

點知個衰老一反常態....拎對腳打開我對腳...咁我個妹妹...就大門大門咁對住我老公啦

野...勁怕羞...個時比佢電到...叫到七彩....勁叫唔好...唔制...唔要....呀 ...
未插支野入去都咁鬼high, 插埋入去你咪死得?

樓主d玩具真係好勁喎!

樓主都幾中意玩玩具wo

等緊妳回來!!!!

:smile_o14: 今日突然要回鄉探親
所以我估要遲d先up到:smile_o09:

引用:
原帖由 車哥哥 於 2010-12-4 10:20 AM 發表 查看引用來源

好似姐姐相入面透明嗰d , 套喺手指度自慰用, 有好多pattern, 未必一定狼牙棒嘅....但係買嗰時要留意, 話哂都係插入去嘅, 要揀d 軟d 嘅膠, 唔係好易整親, 不過而家通常都係釸膠 ...
車哥哥完全係一個專家@@

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-12-5 08:31 AM 發表 查看引用來源
:smile_o14: 今日突然要回鄉探親
所以我估要遲d先up到:smile_o09:
hihi  樓主今日的行程咁突然呀?

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2010-12-5 12:12 PM 發表 查看引用來源

車哥哥完全係一個專家@@

你應該是講,他是一位用家。用得多才是專家!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆