上一頁下一頁
發新話題

3.12~~~~~~~~星期六CA派對

收藏  |  訂閱
621  33.6k

除夕大傷風, 冇得出去, 希望快d好返, 8號約下人, 睇下有冇人想去.

引用:
原帖由 Dupplo 於 2010-12-31 11:58 AM 發表 查看引用來源
加多啲

性運亨通 -- 唔使食死奶、唔使食飛機女!!

:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:
等你介紹la......

ching , 有無熱身賽先.
:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010-12-28 17:58 發表 查看引用來源
大家好呀!

首先,多謝你們二十猛男和我一起過了這個聖誕節,很難忘。希望大家當晚都是玩得開心的啦!

給人噴到成面泡要洗眼的"你",請千萬不要罵我啊!要怪就怪發動這場戰爭的那幾個囡囡!嘻嘻!

另外, ...
多谢简洁而漂亮既总结,我送返四个字比你,非常难忘.....!!! :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 luckycoco1 於 2011-1-1 07:14 PM 發表 查看引用來源

等你介紹la......
好似你亨通過我喎!!!

引用:
原帖由 ericocw73 於 2011/1/2 12:28 PM 發表 查看引用來源

多谢简洁而漂亮既总结,我送返四个字比你,非常难忘.....!!! :smile_30: :smile_30: :smile_30:
我就冇你咁難忘喇. 你上次x錦條女咁正.

引用:
原帖由 kingofsex 於 2011-1-1 07:02 PM 發表 查看引用來源
除夕大傷風, 冇得出去, 希望快d好返, 8號約下人, 睇下有冇人想去.
8號當然冇問題啦:smile_47: .........有得玩記得找埋我喎:smile_40:

引用:
原帖由 kingofsex 於 2011-1-2 15:26 發表 查看引用來源

我就冇你咁難忘喇. 你上次x錦條女咁正.
哈哈,吾话你知。。。:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2011-1-2 05:05 PM 發表 查看引用來源

8號當然冇問題啦:smile_47: .........有得玩記得找埋我喎:smile_40:
8號係拜六!!!:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011/1/2 10:20 PM 發表 查看引用來源

8號係拜六!!!:smile_13: :smile_13:
我地多數禮拜六架.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆