上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 23

收藏  |  訂閱
2.4k  66.6k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-3 03:50 PM 發表 查看引用來源
你又對住大話精唱呢首歌:smile_o04:  企打緊麻將:smile_o16:
哈!上次中午聽住歌做野..忽然又想起她了:smile_45:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-3 03:44 PM 發表 查看引用來源
今天你竟拋開我手~
輕將我真心當玩偶~
無言別去從來沒有~
從來沒有理我感受
知心當玩偶~仲有矛舊d呀~:smile_o04:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-9-3 03:55 PM 發表 查看引用來源

輕輕笑聲在為我送溫暖
你為我注入快樂強電
輕輕說聲漫長路快要走過
終於走到明媚晴天
:smile_o12:
我踐著不變的步伐...:smile_o13: 是為了配合你到來...:smile_o13:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-3 03:44 PM 發表 查看引用來源
今天你竟拋開我手~
輕將我真心當玩偶~
無言別去從來沒有~
從來沒有理我感受
大話精牙~:smile_o01:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-3 03:59 PM 發表 查看引用來源

哈!上次中午聽住歌做野..忽然又想起她了:smile_45:
突然鳩硬就真:smile_o05:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 03:45 PM 發表 查看引用來源

你唔好扮後生喎~~:smile_30:
柒實後囉~:smile_o12:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-3 03:51 PM 發表 查看引用來源
當快地計數一樣唷:smile_41:
快地:smile_14: NO!!最多最多好地吧....有一隻..."勁高手"...亞蔡成日操這隻野..其他好少掂:smile_44:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-3 04:03 PM 發表 查看引用來源

快地:smile_14: NO!!最多最多好地吧....有一隻..."勁高手"...亞蔡成日操這隻野..其他好少掂:smile_44:
巨頭有咩貼士呀~~:smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-3 04:00 PM 發表 查看引用來源

如讓你看見這痛苦中的我~~誰願再掀起小風波~~其實我共你好知心好~~清楚願此際你在想我 :smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-3 04:00 PM 發表 查看引用來源

禾中意D歌詞啊:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆