上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 19

收藏  |  訂閱
2.1k  46.6k

...............

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-22 03:43 PM 發表 查看引用來源
尋春才對:smile_45:
尋春記:smile_o01:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-22 03:46 PM 發表 查看引用來源
企唔知幾想.....:smile_o05:
你諗多左喇

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-22 03:47 PM 發表 查看引用來源
重欠你兩蚊:smile_o03:
愛黎搭烏龜牙:smile_o04:

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-6-22 03:53 PM 發表 查看引用來源
...............
師兄,有咩想講呀:smile_o06:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-22 02:55 PM 發表
難道要呼天搶地乎?....要怪誰....只有面對
發乎心中鬱結......抒發憂傷思緒.......我視之為解脫情懷的一種方法.......
徙然面對......縱使山雨欲來.......我也能處之泰然........

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-6-22 04:15 PM 發表 查看引用來源

發乎心中鬱結......抒發憂傷思緒.......我視之為解脫情懷的一種方法.......
徙然面對......縱使山雨欲來.......我也能處之泰然........
今日能聽到你此席話...亦覺慰快,只要明白世上沒有絕地,感情事只有自己面對和承受...某些時候不想喋喋不休地向你重復又重復,知道此刻很多說話你亦無法聴入耳...振作吧!

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-22 03:43 PM 發表 查看引用來源

你好壞呀:smile_o05:
你接下去吧:smile_o10:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-22 03:52 PM 發表 查看引用來源

要換床單,下次都係買包尿片穩陣:smile_o05:
你咪作大...得果兩滴要用成人止尿片:smile_o14:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-22 03:57 PM 發表 查看引用來源

師兄,有咩想講呀:smile_o06:
呢位師兄多數在夜遊版耍樂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆