上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 14

收藏  |  訂閱
1.5k  34.9k

引用:
原帖由 kkkk007 於 2010-4-24 06:51 PM 發表 查看引用來源

話公司臨時要你返去開夜
每次到週末就很頭痕,左瞞右瞞,回到內地就要關機,有苦自己知:smile_o16:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-4-24 07:41 PM 發表 查看引用來源

客氣客氣, 我就係冇能力個隻, 有家室又衰貪心的男人, 溝女唔難, 要維持感情又唔俾老虎發現先難! 我有時都好Q自閉低能, 諗吓沉乜Q丫, 一個禮拜最多咪見到一日, 人地剩低個六日都唔知點, 攞嚟賤 ...
男人天性,我雖然己是單身,但也不能長註大陸,每到週末才可上去,自己又係心多多但實際又唔會同佢地談婚論嫁,只想維持男女拍拖既感覺,所以身邊的女人就尤如走馬燈一樣.......這感覺真的不好:smile_o16:

引用:
原帖由 kkkk007 於 2010-4-24 06:53 PM 發表 查看引用來源

y兄
果時我始終做唔倒,佢成日0係我打算放晒個心落來時
佢就會突然電話打唔倒,話冇充值,明明充左先幾日,佢話因老家打來,又咩又物咁
我不能一竹扞打全船人,但眼中所看所聞真的很多都不太真誠的,可能遇到的都在夜場上班吧,但主要的還是人的質素問題.....看運氣吧!

引用:
原帖由 kkkk007 於 2010-4-24 06:53 PM 發表 查看引用來源

y兄
果時我始終做唔倒,佢成日0係我打算放晒個心落來時
佢就會突然電話打唔倒,話冇充值,明明充左先幾日,佢話因老家打來,又咩又物咁
千萬不要太上心.....有備而戰,百戰百勝......對待女孩子千萬別愛她多予她愛自己,過了頭吃苦是自己,  女孩子吹牛的理由有太多啦

引用:
原帖由 ykw3441 於 24/4/2010 08:34 PM 發表 查看引用來源
千萬不要太上心.....有備而戰,百戰百勝......對待女孩子千萬別愛她多予她愛自己,過了頭吃苦是自己,  女孩子吹牛的理由有太多啦
1)手機冇電
2)手機冇錢
3)手機壞了
4)很累,睡了沒聽到電話響
5)在洗澡
6)我故意的, 我在生你的氣!
7)你都不理我, 我幹嗎要接你電話!
8)不講了, 你煩不煩呀!

請補充:smile_o01:

引用:
原帖由 ykw3441 於 24/4/2010 08:20 PM 發表 查看引用來源
男人天性,我雖然己是單身,但也不能長註大陸,每到週末才可上去,自己又係心多多但實際又唔會同佢地談婚論嫁,只想維持男女拍拖既感覺,所以身邊的女人就尤如走馬燈一樣.......這感覺真的不好:smile_o16:
Y ching, 你就好啦! 難為我昨晚得個睇字, 冇得食! (幾個月都冇同佢ML啦)! 走人, 叫佢以後唔再揾我, 轉頭又打嚟講耶蘇!  講嚟講去都想租屋, 唉養佢會好大鑊的(佢唔知我有老虎).  我亦唔想貼錢帶GREEN HAT  (係--我係唔信佢)!  俾錢佢洗唔緊要, 建立一個家俾其他人分享就死得!  而且我自己都唔知係咪真係冧佢!  :smile_o09:

昨晚,同個Friend 去水XX按肩, D女話可以收工, 結果一行2男4女唱K到2:30! 1K埋單(一人5舊), D女都玩得吓又果樣唔太朱扒!  散塲後再call佢, 唉可惜...又食自己!  睇嚟都係夠鐘換人啦!:smile_o13:

你地突然咁灰既:smile_41:
我岩岩去完世界之槍食大漁, 食到好飽 :smile_o16:

聽日有馬仔記住PM我呀 :smile_o09:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-24 20:09 發表 查看引用來源
每次到週末就很頭痕,左瞞右瞞,回到內地就要關機,有苦自己知:smile_o16:
哈,y兄唔好怪我直接,要享齊人之福
係要付出少少代價了
至緊要你~左右[暪]完,記得自己對邊個講過d咩就得
呢個好重要:smile_o12:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-24 20:28 發表 查看引用來源
我不能一竹扞打全船人,但眼中所看所聞真的很多都不太真誠的,可能遇到的都在夜場上班吧,但主要的還是人的質素問題.....看運氣吧!
師兄講得冇錯
所以我一向都唔會好武斷咁講
0係夜場上班既小姐一定不會動真情(因佢地有時d古惑野)就算我之前識果個正經大陸女仔,都會有

而我覺得夜場姐姐們可能有時佢地真係會動左真情,但也會基於自己既身份,
而對師兄們才有所保留,但唔代表佢地唔會真心
而佢地有時好以錢行頭,呢個我都可以理解,因正如大部份師兄好矛盾,佢地出黎做都係為左錢
所1就算當佢地會真心,對師兄們始終都要返呢個現實問題,都係可以理解
但我真係唔同意佢地,以呢個為標準,而去抹殺左佢地會真心既可能

當然,要在夜場上遇倒個真心既,係會難,但我唔信係冇可能
所以好多沉船師兄既顧慮同擔憂,我完全可以理解

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-4-24 21:16 發表 查看引用來源

1)手機冇電
2)手機冇錢
3)手機壞了
4)很累,睡了沒聽到電話響
5)在洗澡
6)我故意的, 我在生你的氣!
7)你都不理我, 我幹嗎要接你電話!
8)不講了, 你煩不煩呀!

請補充:smile_o01:
9.電話比人偷左,(其實可能佢自己賣左,仲可以乘機叫你買過部新既:smile_o10: )

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆