上一頁下一頁
發新話題

某晚發夢夢見......................

收藏  |  訂閱
562  17.3k

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2010-2-14 04:30 PM 發表 查看引用來源
都祝你圖 B and 你身體健康.. 事事如意啦
same as you happy new year:smile_o06:

引用:
原帖由 man168man168 於 2010-2-14 06:03 PM 發表 查看引用來源
mncy~~bcm~~ saratoosmall~~ blondie_cheung~~有冇換套紅內衣旺下佢^^   祝出入平安^^
呢位阿叔阿嬸定阿毛你都幾有禮貌喎,入人地post唔駛同人打招呼一聲就問候其他人,

即係你唔識一句入屋叫人入廟叫神架呵?如果係咁既咪入黎我post博比人開年啦:smile_o02:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-2-14 02:58 PM 發表 查看引用來源
一次過回晒咁多位,祝各位新年快樂,身體健康,心想事成:smile_o06:
你好像冇回我....可惜...

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-2-14 21:19 發表 查看引用來源

呢位阿叔阿嬸定阿毛你都幾有禮貌喎,入人地post唔駛同人打招呼一聲就問候其他人,

即係你唔識一句入屋叫人入廟叫神架呵?如果係咁既咪入黎我post博比人開年啦:smile_o02:
初一開年咁老黎...唔好...唔好...傷身架

祝妳們全家上下身體健康、生活愉快

引用:
原帖由 21162169 於 2010-2-15 04:18 AM 發表 查看引用來源
祝妳們全家上下身體健康、生活愉快
多謝晒,大家咁話:smile_o06:

any more??

恭喜發財 身體健康吖祝妳and大少:smile_o06:
+卜 十卜:smile_o01:

祝閤府身體健康 , 圖圖快高長大 !

新年快樂!合家健
康,出入平安,恭喜,恭喜

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆