上一頁下一頁
發新話題

R's 9月牛一月大party~CP有錢佬團 (詳情請看第一頁)[第五版]

收藏  |  訂閱
1.5k  36.0k

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-25 01:09 AM 發表 查看引用來源對~物以類聚:smile_o03:
文人果然是得 D。四個字就搞掂。

不過都係賤人色鬼!

引用:
原帖由 ic141 於 2009-8-25 01:11 AM 發表 查看引用來源

文人果然是得 D。四個字就搞掂。

不過都係賤人色鬼!
賤人色鬼~我鍾意呀:smile_o06:

引用:
原帖由 ic141 於 2009-8-25 01:09 AM 發表 查看引用來源
是!

賤人同賤人一齊玩。

色鬼同色鬼一齊玩。

你地中意啦!
好野.....話你好人係啱既 ......重真係陪我們呢3個傻佬係度推POST冇激死你.......:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-25 01:12 發表 查看引用來源

賤人色鬼~我鍾意呀:smile_o06:
我都鍾意呀

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-8-25 01:13 AM 發表 查看引用來源

好野.....話你好人係啱既 ......重真係陪我們呢3個傻佬係度推POST冇激死你.......:smile_30: :smile_30: :smile_30:
其實一邊嘔血,一邊推POST~就黎激死:smile_o10:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-8-25 01:13 AM 發表 查看引用來源好野.....話你好人係啱既 ......重真係陪我們呢3個傻佬係度推POST冇激死你.......:smile_30: :smile_30: :smile_30:
我係賤人色鬼+夜鬼。

4 個傻佬係度推POST!哈!

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-8-25 12:31 AM 發表 查看引用來源

唔好意思都講句:smile_42: .......你既身形真係好唔似做守龍o個個囉:smile_45: ......似前鋒多o的:smile_38:
係....因為冇龍門今日比賽,所我頂至先....

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-25 01:14 AM 發表 查看引用來源

我都鍾意呀
"Touch pitch, I will be defiled" .......我都變成色鬼賤人了...:smile_o05:

引用:
原帖由 ic141 於 2009-8-25 12:34 AM 發表 查看引用來源

咁奇的?你今晚居然唔洗陪你的 BB?:smile_41:
足球係男人既世界,女人係唔可以進入....
同日日拍拖悶架....

訓覺了..88 各位 ..:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆