上一頁下一頁
發新話題

※→必壞站←※【多謝各位街坊朋友】

收藏  |  訂閱
1.5k  26.3k

引用:
原帖由 apple724 於 15/8/2009 04:56 AM 發表 查看引用來源
    係嘅.....................:smile_30:
睇下! 我轉咗死性:smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-8-15 04:55 AM 發表 查看引用來源
得兩個之嘛,一個無飲酒,就唔使,有飲酒我實會送埋佢返屋企架
唔係點做男人呀
飲左酒有冇亂性先

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-8-15 04:55 AM 發表 查看引用來源
得兩個之嘛,一個無飲酒,就唔使,有飲酒我實會送埋佢返屋企架
唔係點做男人呀
yy哥下次飲完酒送埋我返屋企得ma

引用:
原帖由 可兒 於 2009-8-15 04:56 AM 發表 查看引用來源

你唔教都壞架啦
:smile_15: :smile_47:

:') :') :') 知道了
唔好知呀..要做呀

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-8-15 04:56 AM 發表 查看引用來源
咁尼d係男仕應該有既風度黎嘛
我最多一路行一路湯囉
咁唔係老奉架嘛:smile_o05:
可能我少出黎玩咯..以前出親夜街都係同bf...佢一定送我or跟佢走...:smile_o11:

:smile_o16: 咁壯觀

引用:
原帖由 lipailam 於 2009-8-15 04:58 AM 發表 查看引用來源

睇下! 我轉咗死性:smile_o05: :smile_o05:
Good..:smile_o09:

引用:
原帖由 南哥哥 於 2009-8-15 04:58 AM 發表 查看引用來源
佢送女架咋:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 南哥哥 於 2009-8-15 04:58 AM 發表 查看引用來源
:smile_o01: 我又要yy哥送:smile_o11:

引用:
原帖由 apple724 於 2009-8-15 04:55 AM 發表 查看引用來源
  緊係格離o個個:smile_30:
我隔離冇人喎:smile_o14:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-8-15 04:57 AM 發表 查看引用來源

:smile_o12: 香港地好多男士都好有風度
我實係其中一個囉:smile_o05: :smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆