上一頁下一頁
發新話題

※→必壞站←※

收藏  |  訂閱
1.5k  26.5k

引用:
原帖由 sugarwind 於 2009-8-6 03:46 AM 發表 查看引用來源

你地兩條pk, 讀乜撚野書大架:smile_o14: :smile_o14:
屎片:smile_o13:

引用:
原帖由 sugarwind 於 2009-8-6 03:46 AM 發表 查看引用來源

你地兩條pk, 讀乜撚野書大架:smile_o14: :smile_o14:
你睇哂未先...三段架喎:smile_35:

引用:
原帖由 apple724 於 2009-8-6 03:44 AM 發表 查看引用來源
  唔洗昆..佢一叫即到:smile_30: :smile_30:
佢呃9我架..上次比我睇到佢同人講...5知做咩比NO.我咋..仲話5知我有冇D左個PM佢..

引用:
原帖由 Boommmm 於 2009-8-6 03:44 AM 發表 查看引用來源

"我要cake一cake" o個個男主角呀~
我冇睇呢D架

引用:
原帖由 apple724 於 2009-8-6 03:45 AM 發表 查看引用來源
   架仔..乜有靚仔架咩:smile_35:
有一個囉..:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 Boommmm 於 2009-8-6 03:47 AM 發表 查看引用來源

:smile_o05:知道啦, 衰鬼!
咁樣先岩架麻...:smile_47:

引用:
原帖由 apple724 於 2009-8-6 03:47 AM 發表 查看引用來源
   你答到喎:smile_30:
我扮吓架咋....

引用:
原帖由 apple724 於 2009-8-6 03:48 AM 發表 查看引用來源
   我冇睇呢D架
:smile_o13:哦. 以前無線有播過架, 我有睇~

引用:
原帖由 心大人 於 2009-8-6 03:42 AM 發表 查看引用來源

你個吹撚到天花龍鳳條撚細到要拎個爛9顯微鏡先睇到既小花甲拎出去D低檔既街市都冇撚人買仲要掉落地下都要罰1500蚊既執到都喊三十聲啦:smile_o02:
你係咪望撚錯左你自己o條要用射到十萬9千7百幾公里先望到o舊爛hi又on77既哈雷望遠鏡無撚限甘對晒蕉先望到豆腐潤甘撚79細條既虫仔,唔好以為自己係甘,就當我呢d擺撚晒上到yahoo bit都bit7到好似o12個爛hi生肖獸首銅像甘97貴既電光大龍王都係至得架...:smile_o02:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-8-6 03:47 AM 發表 查看引用來源
你睇哂未先...三段架喎:smile_35:
我冇睇..只知好撚多粗口..:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆