上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[149]

收藏  |  訂閱
1.5k  26.5k

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-7 02:47 PM 發表 查看引用來源

咁我返工....返兩點...咁使唔使咁早起身呀....:smile_38: :smile_38:
:smile_38:要架.....仲要晨咁早起身:smile_30:

而家都未知食咩野,,,不如算把啦,,,,:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-8-7 03:19 PM 發表 查看引用來源
而家都未知食咩野,,,不如算把啦,,,,:smile_39: :smile_39:
食腸粉

引用:
原帖由 驀然回首 於 7/8/2009 03:35 PM 發表 查看引用來源
食腸粉
好眼訓,,古人,,,唱首歌比我聽啦,,,,:smile_13: :smile_13:

回覆 1# 的帖子

清清﹕:smile_38:

淡淡然掠過     神秘又美麗

妳彷似驟來的雨   我也難自禁 

抬頭看妳    妳偏將心事留住

就算默然不語 我都深深記住
因妳的眼神 使我心裏著迷           啊…… :smile_40:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-8-7 03:05 PM 發表 查看引用來源

:smile_38:要架.....仲要晨咁早起身:smile_30:
咁早起身做咩呀....頂妳呀...:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-8-7 03:49 PM 發表 查看引用來源

因妳的眼神 使我心裏著迷           啊…… :smile_40:

ht ...
:smile_14: :smile_14: 移情別宛:smile_14:

引用:
原帖由 霧中人 於 2009-8-7 04:03 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: :smile_14: 移情別宛:smile_14:
仲未上去既:smile_41:

CEO 走左...............:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-8-7 03:49 PM 發表 查看引用來源

ht ...
文生............你真聽話

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆