上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【160】

收藏  |  訂閱
1.5k  27.8k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-5 08:19 PM 發表

1...8年感情係好耐,但你同過身個前夫都十幾年啦,感情係相方付出同接收架,係我嘅感覺好似一直好單向,偶然對你好,你就一直記住,而事實佢有幾多次主動約你?
2...如果不能放下心理障礙,你無法再尋找新生 ...
老大
傍辺既人系明眼人、会看到好多野、其実、我都幾十歳、有D野我自己都心裏有数、0吾想知0甘解姐

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-5 08:19 PM 發表

1...8年感情係好耐,但你同過身個前夫都十幾年啦,感情係相方付出同接收架,係我嘅感覺好似一直好單向,偶然對你好,你就一直記住,而事實佢有幾多次主動約你?
2...如果不能放下心理障礙,你無法再尋找新生 ...
 無十幾年、由識去到離婚都系10年

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-8-5 11:27 PM 發表

支持daddy,
其実我想嫁李Daddy多D
不過我早日向去求婚、去拒絶左我:smile_o08: :smile_o08: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-5 08:21 PM 發表
保險
保険?食生菜0甘食Lar
仲話有Paper天?:smile_13:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-5 09:28 PM 發表
咩事呢
晩晩一到6点令中個心跳得好利害同埋個人好0吾書服、頭0吾到気

引用:
原帖由 驀然回首 於 6/8/2009 05:36 發表 查看引用來源
早晨,冷清清的街道,黑壓壓的天空,在偶然見到遠處燈光的早上向你問好。
首首,早晨! :smile_o15:

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-8-6 06:41 AM 發表 查看引用來源

首首,早晨! :smile_o15:
早晨joyjoy

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-8-5 10:38 PM 發表 查看引用來源
古人,,晚上好呀,,你訓未呀,,
返左........起左

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-8-5 11:25 PM 發表 查看引用來源

咁係邊個先得呀
點知

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-8-5 11:27 PM 發表 查看引用來源

支持daddy,
謝謝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆