上一頁下一頁
發新話題

24/10一年一度蒲俠天生日俾面派對(DISCO PARTY)~(*天字堆吹水站)

收藏  |  訂閱
798  26.3k

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-9-16 11:48 AM 發表 查看引用來源

舒服好多!! 好有家既感覺!!:smile_o06:
你上過去喇咩:smile_41:

:smile_47:
引用:
原帖由 艦長 於 2009-9-16 02:10 AM 發表 查看引用來源
各位天字埋--常平分處既同事
有無興趣兼職玩下羅湖酒吧
哈哈..係依邊..我又有''計''
就黎做左車輪王
咩計先??...係就帶我埋去呀...我好肚餓呀:smile_47:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-9-16 11:55 AM 發表 查看引用來源

呵呵~~到時17F會有好多異性出沒....睇我SHOW TIME 啦:smile_30:
無老虎??:smile_o06:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-9-16 11:56 AM 發表 查看引用來源

你上過去喇咩:smile_41:
阿文屋企我上過!!:smile_o01:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-9-16 12:20 PM 發表 查看引用來源

無老虎??:smile_o06:
而家17F得番志雲一個有老虎咋.....

仆街....連放左4日假:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:

星期一走o個時開個雪櫃睇睇,:smile_o08:
結哂霜,可能用唔到好耐lu:smile_o02:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-9-16 02:27 PM 發表 查看引用來源

而家17F得番志雲一個有老虎咋.....
WHAT HAPPEN????:smile_o04: :smile_o04: :smile_o04:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-9-16 07:10 PM 發表 查看引用來源
同我部冷氣一樣!!:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-9-16 07:10 PM 發表 查看引用來源
唔系化,西門子wor,無咁差丫,...幾支野wor:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆