上一頁下一頁
發新話題

R's 7-11 車輪牛一狂打車輪之生日有錢佬派對 (註情請看第一頁) [第二版]

收藏  |  訂閱
1.5k  40.4k

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-8 12:03 AM 發表 查看引用來源

要出街架~~bb無講過喎~~:smile_45:
佢晨操之後就話走架啦....自己留意啦....

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-8 12:08 AM 發表 查看引用來源

kwc ching  原來都係食家:smile_40:
佢係大食家王
同 ic141 一樣:smile_30:

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-7-8 12:07 AM 發表 查看引用來源

kwc2003
ching
上次揾果條都吾錯
有5成似徐若暄架
著皮果件似徐若暄???我真係冇留意wo.....

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-7-8 12:09 AM 發表 查看引用來源

佢晨操之後就話走架啦....自己留意啦....
將晨操變午操~~:smile_13:

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-7-8 12:09 AM 發表 查看引用來源

佢係大食家王
我都知呢團多潛龍伏虎~~~:smile_30:

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-7-8 12:09 AM 發表 查看引用來源

佢係大食家王
我o地D只不過係睇食譜食咋....

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-7-8 12:10 AM 發表 查看引用來源

飲醉左同佢一齊走個件:smile_40:

引用:
佢係大食家王
你講O個個咪C HING 你前一晚叫佢坐檯O個個囉:smile_38:
又話好但你連佢都不屑帶出街呀:smile_45: ....邊個先係食家王大家知啦

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-8 12:11 AM 發表 查看引用來源

將晨操變午操~~:smile_13:
操完再俾多D蛋白佢食
同佢講話開聲的:smile_43:

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-7-8 12:10 AM 發表 查看引用來源

你以為邊個呀:smile_42: ......我上次個女(話有5成似徐若萱)冇著皮喎:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆