上一頁下一頁
發新話題

異地奇緣 之 鄰家人妻 (P.1, 6, 9, 13, 17, 22, 26, 35, 41, 61, 74, 98)

收藏  |  訂閱
1.5k  291.2k

引用:
原帖由 ryanwwk 於 2009-6-22 12:14 PM 發表 查看引用來源

:') 知音呢...
果然係性情中人。
我吾否認文中的攪野情節的確好正, 睇到硬晒
但我同時會投入其中, 睇下文中主角的內心世界....
兄弟加油, 快d出埋其餘果d........等你

引用:
原帖由 ryanwwk 於 2009-6-22 12:17 PM 發表 查看引用來源

如果我話冇呃你~ 第2晚就已經係故事ending
仲有得發展????
, 照計番香港都要完呢段關係喇, 好想知會點!!!!!

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-22 12:16 PM 發表 查看引用來源

sorry lor........吾好意思
鬼兄呢首歌可以提升呢個故事既感覺同層次, 抵讚!!!

樓主得閒就出多d
奶油包好想睇下文

引用:
原帖由 honeysock 於 2009-6-22 12:22 PM 發表 查看引用來源

計我話, 鬼哥個story都要搵首主題曲襯托吓:smile_o10:

引用:
原帖由 honeysock 於 2009-6-22 12:22 PM 發表 查看引用來源

都係樓主寫得夠真, 我地先可有咁深的感受
多謝你讚賞

我會一直逅落去的.......

引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-22 12:25 PM 發表 查看引用來源

計我話, 鬼哥個story都要搵首主題曲襯托吓:smile_o10:
君妹有乜好提議
我正正就係當局者迷...........腦中就只要"Y":smile_47:

(sorry......樓主, 借左你小小地方用 )

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-22 12:26 PM 發表 查看引用來源

同係樓主寫得夠真, 我地先可有咁深的感受
多謝你讚賞
搵埋youtube 出黎:

http://www.youtube.com/watch?v=FiJtlQ_opVE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=T9_dOMjeezI

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-22 12:28 PM 發表 查看引用來源

君妹有乜好提議
我正正就係當局者迷...........腦中就只要"Y":smile_47:

(sorry......樓主, 借左你小小地方用 )
呢個問題, 不如返你"屋企"先慢慢傾啦
因我都唔贊成喺人哋屋企吹水:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆