上一頁下一頁
發新話題

m前最後一擊!初貼相-p.1 係我patpat狗仔式插緊時影!!

收藏  |  訂閱
798  83.0k

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-5-18 09:20 PM 發表 查看引用來源

古代相學有云 : 毛多性慾強
西方醫學就話無證據, 但就有話毛多因為性荷爾蒙水平高
其實西方醫學係有講嘅!

毛多因為性荷爾蒙水平高,

荷爾蒙高就會地中海同鳩毛生上肚咖!

:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-18 09:50 PM 發表 查看引用來源

其實只要女仔唔好斤斤計較,多d諗下男仔點諗野,
相處根本唔難.....
不過床上合拍就難d啦.因為一個太強另一個無咁強就慘,
好在佢超勁之餘我都勁勁地姐~:smile_34:
我就係咁,我成日都想要,                                                                                但佢就成日都唔想,攪到我成日都手足無措:')

我想睇哂成張呀。。。仲有冇相呀。。

支持有相report~~

引用:
原帖由 tanglanghang 於 2009-5-18 10:32 PM 發表 查看引用來源

少女無醜婦,差極有限啦...畀啲信心自己..:smile_38:
哈哈睇下點啦~:smile_47:

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-5-18 10:32 PM 發表 查看引用來源
其實西方醫學係有講嘅!

毛多因為性荷爾蒙水平高,

荷爾蒙高就會地中海同鳩毛生上肚咖!

:smile_30: :smile_30: :smile_30:
我豬公好多頭髮同恥毛,佢咪好勁??

引用:
原帖由 車路士29 於 2009-5-18 10:39 PM 發表 查看引用來源
我就係咁,我成日都想要,                                                                                但佢就成日都唔想,攪到我成日都手足無措:')  
可唔可以用其他代替,如用手幫你得唔得呀,
我成日睇戲都攪豬公.,一邊睇一邊揸住佢碌野chok,攪到佢硬足全場~

引用:
原帖由 蛋卷怪獸 於 2009-5-19 12:00 AM 發表 查看引用來源
我想睇哂成張呀。。。仲有冇相呀。。
下次啦,今次只得呢兩張,同埋原裝相已delete了製成簽名檔~

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-5-19 12:15 AM 發表 查看引用來源
支持有相report~~
thank you~咁係咪無相你就唔支持我???

我瞓醒嘞~~~俾個衰人攪到散晒~~瞓左一覺~~~:smile_19: :smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆